Πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο για τον Σάλιαρη στον Άρη

Πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο για τον Σάλιαρη στον Άρη

Πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο για τον Σάλιαρη στον Άρη

bet365

Ο Ζήσης Σάλιαρης υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του με τον Άρη, πραγματοποιώντας έτσι ένα όνειρό του.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου καθώς εγγράφηκε στα τμήματα υποδομής σε ηλικία επτά ετών και πέρασε απ’ όλες τις ομάδες, φτάνοντας βέβαια και στην επαγγελματική. «Επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέγραψε ο Ζήσης Σαλιάρης. Το συμβόλαιο του 18χρονου μέσου (γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 2003 στη Θεσσαλονίκη) είναι διετούς διάρκειας. Ο Ζήσης Σαλιάρης είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας μας. Ξεκίνησε στις Ακαδημίες του ΑΡΗ σε ηλικία 7 ετών και ανέβηκε όλα τα ηλικιακά τμήματα φτάνοντας μέχρι την ομάδα K19, στην οποία αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν», ανέφερε η ΠΑΕ Άρης στην ανακοίνωσή της.

Πολύ ιδιαίτερη στιγμή ήταν για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όπως σημείωσε στις πρώτες δηλώσεις του. «Στον ΑΡΗ έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα. Είμαι από μικρό παιδί στην ομάδα και τώρα, που έφτασε η στιγμή να υπογράψω το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο, ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΑΡΗ για την εμπιστοσύνη τους. Θα δουλέψω σκληρά για να τους δικαιώσω. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα