Ο Καμαρά ήταν και παραμένει ο «πόθος» του Άρη

Ο Καμαρά ήταν και παραμένει ο «πόθος» του Άρη

Ο Καμαρά ήταν και παραμένει ο «πόθος» του Άρη

bet365

Οι Άγγλοι επιμένουν ότι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά δεν έχει μέλλον στο Λονδίνο, στο εσωτερικό του Άρη παραμένει άσβεστη η φλόγα για την απόκτησή του και οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν θα γίνει η πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Ο 26χρονος επιθετικός αποτελεί το μεγάλο, ριψοκίνδυνο και πολύ ακριβό αγωνιστικό στοίχημα που έχει βάλει ο Άρης. Η αποκάλυψη του ενδιαφέροντος του για τον Αμπουπακάρ Καμαρά ανήκει στον βρετανικό Τύπο καθώς η πρόταση αγοράς στη Φούλαμ συνδυάστηκε με την παροχή διετούς συμβολαίου συνεργασίας στον ίδιο τον παίκτη. Τα νούμερα που ακούμπησε η ελληνική ομάδα στο τραπέζι είναι πολύ υψηλά ακόμη και για τα δεδομένα της Interwetten Superleague σε μια προσπάθειά της να πλησιάσει στο ποσό που ετησίως εισπράττει ο παίκτης στην τελευταία τετραετία. Δηλαδή, από την εποχή μεταγραφής του στη Φούλαμ.

Προϊόντος του χρόνου, οι Άγγλοι δεν διαφοροποίησαν τη θέση τους καθώς θεωρούν ότι το μέλλον δεν θα βρει τον Αμουμπακάρ Καμαρά στο Λονδίνο, παρά την πρόθεση του Μάρκο Σίλβα για αξιολόγηση του συνόλου των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στη Φούλαμ. Προφανώς βασίζονται στο παρελθόν, σε περιστατικά που έλαβαν χώρα με αρνητικό πρωταγωνιστή τον ποδοσφαιριστή όμως η άρνηση συμμετοχής σε προπόνηση (τον περασμένο Γενάρη), το επεισόδιο που είχε με άτομα της security και οι κόντρες μα παλιότερους προπονητές με σπουδαιότερο αυτό με τον Κλαούντιο Ρανιέρι που είχε οδηγήσει στην αποπομπή του από την ομάδα.

Βέβαια, από τότε μεσολάβησε μεγάλο διάστημα και κυρίως μια από τις καλύτερες χρονιές του Μαυριτανού επιθετικού αφού ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη σεζόν (2019-20) επιστροφής της Φούλαμ στην Premier League. Αυτή δεν στάθηκε αρκετή για να τον εδραιώσει αφού στη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου ο δανεισμός του στη Μαλάτιασπορ στοιχειοθέτησε αναγκαστική επιλογή.

Παρά τον αριθμό των ονομάτων επιθετικών που γράφτηκαν (κυρίως από τον ξένο Τύπο) και τα οποία τοποθετήθηκαν στη λίστα των υποψηφίων μεταγραφικών στόχων του Άρη, η αλήθεια είναι ότι αυτό του Αμπουμπακάρ Καμαρά διατηρήθηκε στην κορυφή. Γιατί είναι ο «πόθος» του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη, γι’ αυτό εξάλλου κατέθεσε μια εξωπραγματική (για τα δεδομένα των «κίτρινων») πρόταση με σκοπό να τον πείσει να μετακομίσει στο «Κλ. Βικελίδης». Σύντομα αναμένεται οριστική εξέλιξη, προς αυτήν την κατεύθυνση πιέζουν εξάλλου και οι Θεσσαλονικείς καθώς ήδη έχασαν πολύτιμο χρόνο και αντιλαμβάνονται ότι είναι επιτακτική η ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα