Άρης: «Παλεύει» για την μεταγραφή του Καμαρά από την Φούλαμ

Άρης: «Παλεύει» για την μεταγραφή του Καμαρά από την Φούλαμ

Άρης: «Παλεύει» για την μεταγραφή του Καμαρά από την Φούλαμ

bet365

Την περίπτωση του Αμπουμπακάρ Καμαρά της Φούλαμ φαίνεται πως κυνηγάει ο Άρης για την ενίσχυση της επίθεσης του σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ.

Πρόταση για την αγορά του 26χρονου, γεννημένου στη Γαλλία, Μαυριτανού διεθνή επιθετικού της Φούλαμ, φαίνεται πως κατέθεσε ο Άρης.

Σύμφωνα με την «Daily Mirror», η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιθυμούν την ενίσχυση στην επίθεσή τους κι απ' ότι φαίνεται το όνομα του Καμαρά βρίσκεται ψηλά στη λίστα τους.

Οπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, οι «κιτρινόμαυροι» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι και 4,65 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Ντιζόν. Με τη γαλλική ομάδα κατέγραψε 25 συμμετοχές σκοράροντας 2 γκολ σε 1.146 αγωνιστικά λεπτά.

Το συμβόλαιο του Καμαρά ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις της Λονδρέζικης ομάδας για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Ολα όσα αναφέρει η «Daily Mirror» επιβεβαιώνονται από τον Άρη, ο οποίος προσπαθεί να κλείσει τον Καμαρά για αγορά. Ωστόσο, η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη, λόγω των απαιτήσεων των Άγγλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα