Αραούχο: «Η ΑΕΚ κράτησε τον λόγο της»! (vid)

Αραούχο: «Η ΑΕΚ κράτησε τον λόγο της»! (vid)

Κώστας Τόπας
Αραούχο: «Η ΑΕΚ κράτησε τον λόγο της»! (vid)

bet365

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, πραγματοποίησε ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Ένωσης, οι οποίοι όπως τόνισε κράτησαν την υπόσχεση που του είχαν δώσει πως την επόμενη φορά που θα ερχόταν, θα ανήκε στην ομάδα.

Ο 29χρονος Αργεντινός επιθετικός επέστρεψε για... πάντα στην ΑΕΚ, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει την Παρασκευή (16/07) κι επίσημα την επιστροφή του. Ο «Τσίνο» ξεναγήθηκε στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena», φόρεσε ξανά τα «κιτρινόμαυρα», έπαιξε για πρώτη φορά μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και στις δηλώσεις που πραγματοποίησε, τόνισε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί στο νέο γήπεδο της Ένωσης.

Φυσικά, ο Αραούχο δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του για το γεγονός ότι θα φορέσει ξανά τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος, ενώ παράλληλα θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι κράτησαν την υπόσχεση που του είχαν δώσει πως την επόμενη φορά που θα ερχόταν, θα ανήκε στην ομάδα.

«Είναι άλλη μία επιστροφή. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μου είχαν πει ότι την επόμενη φορά που θα επιστρέψω θα είναι και η τελευταία. Οτι θα μείνω εδώ για πάντα. Τήρησαν τον λόγο τους.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Οσο δεν ήμουν εδώ, ένιωθα τον θαυμασμό και από τον κόσμο της ΑΕΚ. Υπάρχει μια αμοιβαία σχέση, η οποία είναι θαυμάσια, εξαιρετική. Δεν μπορώ να την περιγράψω. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα βρίσκομαι εδώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, για να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα και να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα.

Είμαι έτοιμος να ενσωματωθώ με την ομάδα. Παρ' όλο που έκανα μία εβδομάδα προετοιμασία με την Λας Πάλμας, κατά τη διάρκεια των διακοπών μου, δεν σταμάτησα να κάνω προπονήσεις. Οπότε είμαι πανέτοιμος για όποτε μου ζητήσει ο προπονητής μου να βοηθήσω.

Οταν έφτασα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, έμεινα έκπληκτος με αυτό που αντίκρισα. Το να το περιγράψεις είναι πολύ δύσκολο, γιατί είναι καταπληκτικό το συναίσθημα. Θέλω να φανταστώ το πως θα είναι να παίζεις μέσα σε αυτό το γήπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολη έδρα για τους αντιπάλους. Ελπίζω όσο πιο σύντομα γίνεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα να τα δώσουμε όλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα