ΑΕΚ:Το εντυπωσιακό βίντεο για την επιστροφή του Αραούχο! (vid)

ΑΕΚ:Το εντυπωσιακό βίντεο για την επιστροφή του Αραούχο! (vid)

Κώστας Τόπας
ΑΕΚ:Το εντυπωσιακό βίντεο για την επιστροφή του Αραούχο! (vid)

bet365

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο μέσα στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena», ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην Ένωση!

Ο «Τσίνο» είναι κι επίσημα παίκτης ΑΕΚ, με τον Αργεντινό να ανακοινώνεται το πρωί της Παρασκευής (16/07) από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και να παίρνει τη φανέλα με το νούμερο «11» στην πλάτη του.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό βίντεο για την επιστροφή του Αραούχο, ο οποίος ξεναγήθηκε στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena», φόρεσε την «κιτρινόμαυρη» φανέλα που τον περίμενε στα αποδυτήρια, έπαιξε για πρώτη φορά μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και τόνισε: «Επιστρέφω σπίτι μου»!

Θυμίζουμε ότι ο 29χρονος επιθετικός υπέγραψε με την Ένωση, συμβόλαιο συνεργασίας για 3 +1 χρόνια με το deal να κλείνει στα 1.462.500 ευρώ και το 20% αυτού του ποσού να αντιστοιχεί στην Μπόκα Τζούνιορς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα