ΑΕΚ: Έρχεται Αθήνα ο Αραούχο με 4ετές συμβόλαιο!

ΑΕΚ: Έρχεται Αθήνα ο Αραούχο με 4ετές συμβόλαιο!

ΑΕΚ: Έρχεται Αθήνα ο Αραούχο με 4ετές συμβόλαιο!

bet365

Ολοκληρώνεται και τυπικά η απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού από την ΑΕΚ με την άφιξη του στη χώρα μας το απόγευμα, ιατρικά και υπογραφές για 4ετη συνεργασία.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος προκειμένου ο 29χρονος επιθετικός να ντυθεί ξανά στα «κιτρινόμαυρα»!

Μετά τις όποιες καθυστερήσεις που προέκυψαν με γραφειοκρατικά θέματα, ο «Τσίνο» θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης (14/07) και στη συνέχεια θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, προτού βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ, διάρκειας τεσσάρων ετών.

Από το Gazzetta είχατε ενημερωθεί αποκλειστικά για την πρόταση που προκάλεσε τη συμφωνία ΑΕΚ και Λας Πάλμας για τη μετακόμιση, μόνιμα αυτή τη φορά, του Σέρχιο Αραούχο στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης.

Ο Αργεντινός φορ αναμένεται λοιπόν απόψε το απόγευμα να προσγειωθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος προκειμένου να τελειώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στην αγαπημένη του ΑΕΚ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα