Η ΑΕΚ προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ στη Λας Πάλμας για Αραούχο!

Η ΑΕΚ προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ στη Λας Πάλμας για Αραούχο!

Η ΑΕΚ προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ στη Λας Πάλμας για Αραούχο!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta από τα Κανάρια Νησιά, η ΑΕΚ έχει ανέβει στο 1,5 εκατ. ευρώ για το 70% του Σέρχιο Αραούχο, με τη Λας Πάλμας να αξιώνει πλέον 2 εκατ. για την παραχώρηση του Αργεντινού φορ.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Η ΑΕΚ ετοίμαζε τις τελευταίες μέρες νέο... μπάσιμο στην υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο για τον οποίο διατηρούσε συνεχώς ανοικτή γραμμή με τη Λας Πάλμας, η οποία περίμενε κάτι καλύτερο από την πλευρά των κιτρινόμαυρων. Άλλωστε, όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές, το συγκεκριμένο θέμα ήταν αναμενόμενο να «τραβήξει» χρονικά καθώς ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ αποδεικνύεται πάντα δύσκολος στις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta από τα Κανάρια Νησιά, η ΑΕΚ έκανε νέα επαφή με τη Λας Πάλμας τις τελευταίες ώρες για τον «Τσίνο» προσφέροντας πλέον 1,5 εκατομμύριο ευρώ για το 70% του 29χρονου Αργεντινού επιθετικού. Να θυμίσουμε εδώ πως το 20% του παίκτη κατέχει η Μπόκα Τζούνιορς και γι' αυτό ο Ραμίρεθ επιδιώκει να πάρει το καλύτερο δυνατό από την πλευρά του.

Το συγκεκριμένο ποσό βέβαια δεν φαίνεται να ικανοποιεί τη Λας Πάλμας και τον Ραμίρεθ, με τον τελευταίο πάντως να έχει πέσει από τις αρχικές απαιτήσεις των 3 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προκύπτει από τη Λας Πάλμας, ο ισπανικός σύλλογος θα μπορούσε να παραχωρήσει τον Αραούχο και με ένα ποσό της τάξεως των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Σε αυτό το ποσό πλέον ο Ραμίρεθ θα άναβε το «πράσινο φως» για την πώληση του Αραούχο και από εδώ και πέρα αναμένονται με ενδιαφέρον οι εξελίξεις μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη Δευτέρα (5/7) η Λας Πάλμας έχει την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, με τον Αραούχο, όπως όφειλε, να έχει περάσει ήδη τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ. Μεταξύ Ραμίρεθ και Αραούχο δεν έχει κανονιστεί κάποιο ραντεβού για το θέμα, εκτός κι αν το επιδιώξει ο ίδιος ο Αργεντινός επιθετικός. Διότι ο «Τσίνο» δεν αποκλείεται να πιέσει πλέον κι αυτός από τη μεριά του προκειμένου να «τρέξουν» οι εξελίξεις. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που μένει να φανεί μέσα στις επόμενες μέρες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα