«Γραφειοκρατική διαδικασία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αραούχο στην ΑΕΚ»

«Γραφειοκρατική διαδικασία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αραούχο στην ΑΕΚ»

«Γραφειοκρατική διαδικασία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αραούχο στην ΑΕΚ»

bet365

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με τους Ισπανούς απομένουν μικρές λεπτομέρειες για την επιστροφή του «Τσίνο» στην Ένωση.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον Σέρχιο Αραούχο προκειμένου να επιστρέψει στη χώρα μας και να φορέσει ξανά τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος. Μία μεταγραφή για την οποία ενημερωθήκατε από το Gazzetta.

Η Λας Πάλμας κανονικά θα ανακοίνωνε την μεταγραφή του 29χρονου επιθετικού στην ΑΕΚ την Δευτέρα (12/07), ωστόσο σύμφωνα με το «Canarias7», απομένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του «deal».

Οπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Αραούχο αναμένεται να προπονηθεί για τελευταία φορά σήμερα (13/07) με τη φανέλα της Λας Πάλμας και στη συνέχεια να αποχαιρετήσει την ισπανική ομάδα, προκειμένου να ξεκινήσει το ταξίδι του για την Ελλάδα.

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και απομένει ένα έγγραφο για γραφειοκρατικές διαδικασίες για να έχουμε τις υπογραφές. Προς το παρόν, χθες δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του. Η απουσία του στο γήπεδο πυροδότησε εικασίες, αν και δεν είχε καμία σχέση με το γεγονός πως φεύγει που φαίνεται ήδη αναπόφευκτο», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα