«Ερυθρόλευκη» επιμονή για Λόπες και Ενκουντού

«Ερυθρόλευκη» επιμονή για Λόπες και Ενκουντού

«Ερυθρόλευκη» επιμονή για Λόπες και Ενκουντού

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν θα παρατήσει σε αυτή τη φάση τις δύο περιπτώσεις των εξτρέμ ακόμα και για δανεικούς με οψιόν αγοράς.

Και Ρόνι Λόπες αλλά και Ενκουντού. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει στη λίστα του τους δύο αυτούς wingers και παρά τις δυσκολίες των υποθέσεων δεν τις αφήνει. Για τον εξτρέμ της Σεβίλλης αλλά και για τον παίκτη της Μπεσίκτας οι πρωταθλητές προσπαθούν να πετύχουν τον στόχο τους και να κλείσουν έστω έναν εκ των δύο με δανεισμό και οψιόν αγοράς.

Για τον 25χρονο παίκτη που ανήκει στη Σεβίλλη οι δυσκολίες είναι δεδομένες και τις έχετε ήδη διαβάσει αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας επιμένουν. Όπως επιμένουν και για τον Γαλλοκαμερουνέζο εξτρέμ της Μπεσίκτας. Παράλληλα ο πειραϊκός σύλλογος εκτός από το ότι θα φέρει τον Βάτσλικ ως αντί-Σα προχωρά και τις επαφές του για αριστερό μπακ, εκεί όπου στη λίστα του έχει παίκτες όπως τον Πικέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα