Ρόνι Λόπες: Η... χασούρα της Σεβίλλης και οι δυσκολίες της υπόθεσης για τον Ολυμπιακό (vid)

Ρόνι Λόπες: Η... χασούρα της Σεβίλλης και οι δυσκολίες της υπόθεσης για τον Ολυμπιακό (vid)

Ρόνι Λόπες: Η... χασούρα της Σεβίλλης και οι δυσκολίες της υπόθεσης για τον Ολυμπιακό (vid)

bet365

Ο 25χρονος winger που έχει γεννηθεί στο Μπελέμ απασχολεί τον Ολυμπιακό αλλά παρότι η Σεβίλλη προσπαθεί να τον πουλήσει η περίπτωσή του έχει αισθητά εμπόδια...

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τομαράς, Δημήτρης Σαμόλης

Ο Ρόνι Λόπες έχει γεννηθεί στη Βραζιλία αλλά έχει πορτογαλικό διαβατήριο. Στα 25 του χρόνια έχοντας χριστεί και διεθνής με την Πορτογαλία ήταν μία μεταγραφή που κόστισε περισσότερο από κάθε άλλη στη Σεβίλλη (η Marca έκανε λόγο για 23 εκατ. ευρώ) και γενικά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα για τους Ισπανούς.

Ο Λόπες είναι κυρίως δεξιός εξτρέμ αλλά παίζει και αριστερά αλλά και πίσω από τον φορ. Το τεχνικό επιτελείο της Σεβίλλης έχει καταλήξει πως δεν τον έχει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν και η διοίκηση έχει αντιληφθεί πως θα τον πουλήσει με... χασούρα ή θα πρέπει να τον δανείσει ξανά.

Ο Ρόνι Λόπες έχει ένα συμβόλαιο πάνω από 2 εκατ. ευρώ καθαρά τον χρόνο και επίσης τον θέλουν ομάδες όπως η Μπενφίκα. Ο Ολυμπιακός ακόμα και δανεικό να τον πάρει θα πρέπει να δώσει ένα ποσό για τον δανεισμό συν το συμβόλαιό του ενώ θα πρέπει να ανταγωνιστεί και ομάδες από Ισπανία και Πορτογαλία (και όχι μόνο).

Ο ίδιος ο Λόπες πάντως προτιμά να μείνει στην Ιβηρική. Όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πιθανότητες. Έχει και... παραέχει θεωρώντας ότι μπορεί να πείσει τον παίκτη. Είναι όμως μία αισθητά δύσκολη υπόθεση.

Πέρυσι ο Λόπες είχε χρονιά ως δανεικός στη Νις με 33 αγώνες και 5 γκολ αλλά και 2 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα