Ο Ολυμπιακός φορτσάρει για Βάτσλικ ως τον αντί-Σα

Ο Ολυμπιακός φορτσάρει για Βάτσλικ ως τον αντί-Σα

Ο Ολυμπιακός φορτσάρει για Βάτσλικ ως τον αντί-Σα

bet365

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρίξει το βάρος στον Βάτσλικ που θεωρείται πιο ποιοτική επιλογή από τις άλλες της λίστας τους με στόχο να τον φέρουν άμεσα στην Ελλάδα.

Ο Τόμας Βάτσλικ είναι μία περίπτωση ελίτ γκολκίπερ που έδειξε την αξία του με τη φανέλα της Εθνικής Τσεχίας στο Euro και έχοντας φυσικά background με πολύ καλή καριέρα πίσω του.

Λίγο πιο πάνω από 30 ετών και έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Σεβίλλη εξαρχής θεωρήθηκε από τον Ολυμπιακό ως μία σούπερ κίνηση ως αντί-Σα και μία μεγάλη ευκαιρία.

Πάνω εκεί προσπαθεί και κάνει επαφές ο Ολυμπιακός. Ώστε να μπορέσει να κάνει δικό του τον διεθνή Τσέχο και να τον φέρει άμεσα στην Ελλάδα καθώς ο Πορτογάλος Ζοσέ Σα μπορεί να κλείσει τυπικά ακόμα και μες στο Σαββατοκύριακο στην ομάδα της Γουλβς.

Και το κλίμα που υπάρχει είναι πως υπάρχουν αισθητές πιθανότητες να τα καταφέρει. Μάλιστα οι πληροφορίες μιλούν για ένα συμβόλαιο τουλάχιστον 2 ετών για τον Βάτσλικ στον οποίο ο πειραϊκός σύλλογος δίνει τη φανέλα του βασικού.

Ενδεχομένως ακόμα και την Παρασκευή να προκύψουν τα νεότερα. Η άλλη επιλογή που παραμένει ψηλά φυσικά είναι του Ολλανδού Μπιζότ.

Photo credits: UEFA.com

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα