Όλα για όλα για τον Βάτσλικ αλλιώς Μπιζότ για αντί-Σα

Όλα για όλα για τον Βάτσλικ αλλιώς Μπιζότ για αντί-Σα

Όλα για όλα για τον Βάτσλικ αλλιώς Μπιζότ για αντί-Σα

bet365

Ο Ολυμπιακός θεωρεί πως έχει ακόμα πιθανότητες για τον Βάτσλικ και θα τις εξαντλήσει αλλιώς θα επικεντρωθεί μόνο στον Μπιζότ για αντι-Σα.

Το όνομα του έμπειρου Τσέχου γκολκίπερ φιγουράρει δυνατά στο ρεπορτάζ της Νάπολι και προκύπτει ότι οι Ιταλοί έχουν ασχοληθεί μαζί του με στόχο να τον κλείσουν. Από την άλλη όμως και ο Ολυμπιακός δεν έχει αφήσει την περίπτωσή του εκτιμώντας ότι έχει αισθητές πιθανότητες για να κάνει δικό της τον βασικό στην Εθνική Τσεχίας.

Φυσικά εκτός από τον Τόμας Βάτσλικ ο Ολυμπιακός έχει κάνει τις επαφές του και για τον Μπιζότ. Τον Ολλανδό πορτιέρε της Άλκμααρ με τον οποίο υπάρχει κοινό σημείο επαφής και απέμενε το τελικό ΟΚ με την ΑΖ. Επειδή όμως στο Λιμάνι η άποψη που υπάρχει είναι πως ο Βάτσλικ είναι πιο ποιοτικός κίπερ από τον διεθνή Ολλανδό θα τα παίξει όλα για όλα ο Ολυμπιακός για τον Τσέχο σε μία υπόθεση που μπορεί να κριθεί άμεσα.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα