«Στην Ελλάδα την Παρασκευή ο Αραούχο για την ΑΕΚ»

«Στην Ελλάδα την Παρασκευή ο Αραούχο για την ΑΕΚ»

«Στην Ελλάδα την Παρασκευή ο Αραούχο για την ΑΕΚ»

bet365

Στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, αναμένεται να φτάσει την Παρασκευή (09/07) ο Σέρχιο Αραούχο, σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι πλέον πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα για να φορέσει και πάλι της φανέλα της ΑΕΚ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta. Απομένει η οριστική συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Λας Πάλμας.

Μάλιστα, οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο 29χρονος επιθετικός αναμένεται στην Αθήνα την Παρασκευή (09/07), προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με την Ένωση.

«Η υπογραφή απέχει μόλις ένα βήμα από το να γίνει επίσημο (σ.σ ΑΕΚ). Σύμφωνα με πηγές κοντά στον Αραούχο, ο παίκτης αναμένεται να είναι στην Ελλάδα αυτή την Παρασκευή», αναφέρει χαρακτηριστικά το tweet Ισπανού ρεπόρτερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα