Το «ταμείο» της ημέρας: Λε Ταλέκ, Καμάο και Χακίμι

Το «ταμείο» της ημέρας: Λε Ταλέκ, Καμάο και Χακίμι

bet365

Η ΑΕΚ και ο Γάλλος χαφ έδωσαν τα χέρια, ενώ ο Αυστραλός μεσοεπιθετικός αναμένεται άμεσα στη χώρα μας για λογαριασμό του ΟΦΗ

Σε ρυθμούς EURO κινούνται τα πάντα καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ Ισπανίας και Ιταλίας, όμως τα μεταγραφικά «τρέχουν».

Στα εγχώρια δρώμενα η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την απόκτηση του Νταμιάν Λε Ταλέκ και ο 31χρονος χαφ αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα ώστε να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στον ΟΦΗ με τον Μπρους Καμάο, καθώς ο 26χρονος εξτρέμ από την Αυστραλία συμφώνησε σε τριετές συμβόλαιο με τους Κρητικούς και επίσης κάνει chek in για τα μέρη μας.

Οπου ήδη βρίσκεται ο Πίτσου Ατιένθα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, απομένουν τα τυπικά για τον Ισπανό στόπερ.

Ο Ιωνικός από την πλευρά του προσέθεσε και τον Αλμπέρτο Μπουένο στο ρόστερ του και ο Ισπανός κεντρικός χαφ έκανε το δρομολόγιο Βόλος-Νίκαια. Από την πρώην ομάδα του παρελθόν αποτελεί ο Τέκιο καθώς ο συμπατριώτης του δεξιός μπακ επέστρεψε στη χώρα του, ενώ ως «αποχώρηση» λογίζεται και η ανανέωση του δανεισμού του Ινσούα από την ΑΕΚ στην Αλδοσίβι.

Στα εκτός των συνόρων ο 22χρονος Μαροκινός full-back, Ασράφ Χακίμι, υπέγραψε έως το 2026 στην Παρί, η οποία πλήρωσε στην Ιντερ 60 εκατ. ευρώ (άλλα 11 εκατ. προβλέπονται με τη μορφή μπόνους) για να τον κάνει δικό της.

Το συμβόλαιό του με τη Γαλατασαράι ανανέωσε ο 34χρονος Τούρκος μέσος, Αρντά Τουράν, έπειτα από εισήγηση του προπονητή, Φατίχ Τερίμ. Η Λιντς ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου αριστερού μπακ, Χούνιορ Φίρπο, από την Μπαρτσελόνα. Οι Μπλαουγκράνα έβαλαν στα ταμεία τους 15 εκατομμύρια ευρώ για έναν παίκτη, τον οποίον αγόρασαν από την Μπέτις αντί του ιδίου ποσού, αλλά ουδέποτε τον εμπιστεύτηκαν.

Με ηχηρό τρόπο ξεκίνησε τη μεταγραφική της δραστηριότητα κατά την τρέχουσα περίοδο η Μπράιτον. Απέκτησε τον 23χρονο μέσο από τη Ζάμπια, Ένοκ Μουέπου, καταβάλλοντας το ποσό των 23 εκατομμυρίων ευρώ στη Ζάλτσμπουργκ. Ο Ματεό Γκεντουζί προσγειώθηκε την Κυριακή στη Μασσαλία. Πέρασε από ιατρικά τεστ και επισημοποιήθηκε ο δανεισμός 22χρονου Γάλλου μέσου από την Άρσεναλ στη Μαρσέιγ.

Από το Στρασβούργο στη Μαδρίτη ο Στέφαν Μίτροβιτς. Η Χετάφε ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου Σέρβου διεθνή κεντρικού αμυντικού από τη Στρασμπούρ αντί 1 εκατομμυρίου ευρώ. Επιστροφή στην Πόρτο για τον Μπρούνο Κόστα. Ο 24χρονος Πορτογάλος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τους Δράκους, αλλά παραχωρήθηκε στην Πορτιμονένσε, από την οποία επαναποκτήθηκε. Μεταγραφή και για τη Μαγιόρκα.

Η νησιωτική ισπανική ομάδα απέκτησε τον 24χρονο Σλοβάκο γκολκίπερ, Ντόμινικ Γκρέιφ, αντί 2,5 εκατομμυρίων ευρώ από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα