Μπρους Καμάου: Ο εκλεκτός του ΟΦΗ για τα εξτρέμ (vid)

Μπρους Καμάου: Ο εκλεκτός του ΟΦΗ για τα εξτρέμ (vid)

Μπρους Καμάου: Ο εκλεκτός του ΟΦΗ για τα εξτρέμ (vid)

bet365

Στο στόχαστρο του ΟΦΗ βρίσκεται ο Αυστραλός εξτρέμ, Μπρους Καμάου με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές.

Στον ΟΦΗ έχουν σηκώσει μανίκια για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ήδη οι στόχοι έχουν κλειδώσει και στο Ηράκλειο βρίσκονται σε διαδικασία επαφών με τους υποψήφιους στόχους. Μία από τις θέσεις που οι Κρητικοί ψάχνουν ποδοσφαιριστή είναι αυτή των εξτρέμ και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο παίκτης αυτός έχει βρεθεί.

Ο λόγος για τον 26χρονο Αυστραλό Μπρους Καμάου ο οποίος είναι ο εκλεκτός του ΟΦΗ για την θέση αυτή. Οι εν λόγω πληροφορίες αναφέρουν πως μεταξύ των δύο πλευρών οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Καμάου είναι 26 ετών με καταγωγή από την Κένυα πριν μετακομίσει στην Αυστραλία σε ηλικία τεσσάρων ετών. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αδελαΐδα Ολίμπικ το 2012 πριν μετακομίσει στην Κ-21 της Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ. Το επαγγελματικό του ντεμπούτο έγινε το 2014 κόντρα στην Γουέλινγκτον Φοίνιξ. Στην Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ έμεινε μέχρι το 2016 και αφού κατέκτησε τα πάντα μετακόμισε στην Μέλμπουρν Σίτι στην οποία παρέμεινε για δύο χρόνια. Εκεί μέτρησε συνολικά 48 συμμετοχές και 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τον Μάιο του 2018 ο Καμάου έμεινε ελεύθερος και είπε το ναι στην πρόταση της Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς στην οποία βρισκόταν μέχρι τώρα έχοντας 62 συμμετοχές και 8 γκολ.

Η κύρια θέση του Καμάου είναι αυτή του δεξιού εξτρέμ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και αριστερά, ενώ στην καριέρα του έχει δώσει λύσεις και ως δεξί μπακ.

Δείτε τον Καμάου σε δράση:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα