Αστέρας Τρίπολης: Ο Πίτσου Ατιένθα στην Ελλάδα για υπογραφές (vid)

Αστέρας Τρίπολης: Ο Πίτσου Ατιένθα στην Ελλάδα για υπογραφές (vid)

bet365

Ο Πίτσου Ατιένθα αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Ισπανό να είναι ήδη στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους της μεταγραφής.

Ο Αστέρας έδωσε τα χέρια με τη Σαραγόσα κι ο Πίτσου Ατιένθα μπήκε το απόγευμα της Δευτέρας (5/7) στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα. Ο 31χρονος Ισπανός αμυντικός πέρασε από τα απαραίτητα εργομετρικά και πλέον αποτελεί θέμα ωρών η ανακοίνωση της μεταγραφής του στους κιτρινομπλέ.

Πρόκειται για έναν παίκτη με τεράστια εμπειρία στη Segunda B, ενώ ήταν και διεθνής με την Κ17 της χώρας του όπου και είχε 11 συμμετοχές με 2 γκολ.

Στην τελευταία του διετία στη Σαραγόσα μέτρησε 42 εμφανίσεις με 2 γκολ.

Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομών της Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου και έμεινε από το 2007 μέχρι το 2011, πραγματοποιώντας με τη φανέλα των "κoλτσονέρος" 67 συμμετοχές .

Στη συνέχεια, πέρασε άλλη μια διετία με την Σεβίγια Ατλέτικο, έχοντας άλλες 65 συμμετοχές, ενώ τη σεζόν 2013-2014 με την Ουέσκα είχε βασικό ρόλο μετρώντας 33 ματς και 2 γκολ.

Τη διετία 2014-2015 με την Έρκουλες είχε άλλα 66 ματς με 5 γκολ και φόρεσε τη φανέλα της Ρέους 73 φορές όπου σκόραρε ένα γκολ, ενώ στη Νουμάνθια αγωνίστηκε 38 φορές με 2 γκολ!

Ο Ατιένθα έρχεται για να συμπληρώσει την 4άδα στα στόπερ μαζί με τους Πέπε Καστάνιο και τους Αντζουλά - Χριστόπουλο.

Η εμπλοκή του στα «στημένα» με τον Ραούλ Μπράβο

Στον Αστέρα φυσικά και γνωρίζουν την εμπλοκή του του ονόματός του στην υπόθεση «Oikos», που είχε απασχολήσει τις ισπανικές Αρχές όσον αφορά στα χειραγωγημένα ματς. Ο ίδιος είχε προσαχθεί για να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση μαζί με άλλους ποδοσφαιριστές. Φυσικά, δεν του επιβλήθηκε κάποια ποινή και η υπόθεση δεν πήγε καν στο δικαστήριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα