Ο Ολυμπιακός έχει «συμμάχους» τον Μπιζότ και τον Παβόν για τις δύο μεταγραφές (vids)

Ο Ολυμπιακός έχει «συμμάχους» τον Μπιζότ και τον Παβόν για τις δύο μεταγραφές (vids)

Ο Ολυμπιακός έχει «συμμάχους» τον Μπιζότ και τον Παβόν για τις δύο μεταγραφές (vids)

bet365

Ο Μπιζότ έδειξε και με τις δηλώσεις του πόσο θέλει να κλείσει στον Ολυμπιακό ενώ ο Παβόν πιέζει διαρκώς τη Μπόκα για να δώσει το ΟΚ για τη μεταγραφή του. Πιο κοντά στο να τελειώσει η μεταγραφή του Μπιζότ.

Ο Ολυμπιακός έχει κυρίως τρία ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα αυτήν την περίοδο και στην εβδομάδα που έχουμε μπει θα ήθελε να κλείσει τουλάχιστον μία εκ των μεταγραφών του. Αυτά τα τρία μέτωπα είναι με γκολκίπερ, αριστερό μπακ αλλά και εξτρέμ.

Για τον πορτιέρε ο Μάρκο Μπιζότ, ο Ολλανδός τερματοφύλακας, έδειξε μέσω και των δηλώσεών του το πόσο θέλει να πιάσει Λιμάνι και ότι ουσιαστικά τα έχει βρει με την πλευρά του Ολυμπιακού. Βέβαια θα πρέπει να βρεθεί και η χρυσή τομή με την Άλκμααρ. Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες ολλανδικές πηγές ο 30χρονος Μπιζότ (που το 2019-2020 είχε τα περισσότερα clean sheets στην κατηγορία και πήρε το προσωνύμιο το τείχος) τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό και είναι πια κοντά στο να συμφωνήσει και με την ΑΖ.

Από εκεί και πέρα για τον Παβόν. Με βάση τις οικονομικές αξιώσεις της Μπόκα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για οποιονδήποτε σύλλογο να φτάσει εκεί καθώς οι Αργεντίνοι στους ενδιαφερόμενους ζητούσαν διψήφιο αριθμό (κατά άλλες πηγές ζητά λίγο πιο κάτω από 10 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης). Και σε αυτήν την περίπτωση σημείο - κλειδί είναι και η στάση του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού. Ο Παβόν πιέζει με κάθε τρόπο ώστε να πάρει μεταγραφή και να φύγει και θέλει να πάει είτε στην Ευρώπη είτε στις ΗΠΑ.

Μάλιστα ο Αργεντίνος δημοσιογράφος Ερνάν Καστίγιο μεταφέροντας σχετικές πληροφορίες επισήμανε ότι «το πλάνο του Παβόν είναι να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του με τη Μπόκα. Να πιέσει ώστε να μείνει ελεύθερος και να φύγει». Την ίδια στιγμή ο Κριστιάν Παβόν έχει αρνηθεί κάθε κρούση για ανανεώση του συμβολαίου του κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το... έργο της Μπόκα στο να πάρει τα χρήματα που θέλει και δυσκολεύοντάς την και στον να τον κρατήσει. Παρόλα αυτά η περίπτωση του Παβόν είναι δύσκολη και σαφώς πιο δύσκολη από του Μπιζότ.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα