Οι Μένα και Μας από την αργεντίνικη αγορά για αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό (vids)

Οι Μένα και Μας από την αργεντίνικη αγορά για αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό (vids)

Οι Μένα και Μας από την αργεντίνικη αγορά για αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται και στην αγορά της Αργεντινής για αριστερό μπακ όπου έχουν ξεχωρίσει τουλάχιστον δύο περιπτώσεις.

Οι Ερυθρόλευκοι σχετικά με τη θέση του αριστερού μπακ τσεκάρουν και την αγορά της Αργεντινής. Εκεί όπου υπάρχουν και συγκεκριμένες περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει. Δύο παίκτες που έχουν συνδεθεί με τον Ολυμπιακό είναι ο Μένα και ο Μας.

Ο 32χρονος Εουγκένιο Μένα είναι διεθνής με τη Χιλή. Έχει συμβόλαιο με τη Ρασίνγκ έως το 2022 και παίζει αριστερός μπακ και αριστερός χαφ. Το 2020-2021 είχε 18 αγώνες με 3 ασίστ. Έχει παίξει στη χώρα του, τη Βραζιλία και την Αργεντινή αλλά όχι στην Ευρώπη.

Υπάρχει και ο 32χρονος Αργεντίνος Εμάνουελ Μας, που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και παλαιότερα. Είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, έχει μείνει ελεύθερος από τη Μπόκα και είναι κυρίως αριστερός μπακ. Στην Ευρώπη έχει θητεία στην Τουρκία με την Τράμπζονσπορ. Στην καριέρα του στη Μπόκα είχε 77 αγώνες με 5 γκολ και 5 ασίστ. Να θυμίσουμε πως ο Μαρτίνς και στις δηλώσεις του στους απεσταλμένους των ΜΜΕ στην Αυστρία στάθηκε ως προς τα μεταγραφικά ζητούμενα στον αριστερό μπακ και τον εξτρέμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα