Το μεταγραφικό ταμείο της ημέρας: Ουντέρ, Ντμίτροβιτς και Ρομέρο

Gazzetta team
Το μεταγραφικό ταμείο της ημέρας: Ουντέρ, Ντμίτροβιτς και Ρομέρο

bet365

Από τη Ρόμα στη Μαρσέιγ με τη μορφή δανεισμού ο Τσενγκίζ Ουντέρ, ενώ ο Μάρκο Ντμίτροβιτς ανακοινώθηκε από τη Σεβίλλη. Στην Ελλάδα ο Βόλος ολοκλήρωσε την απόκτηση του Φράνκο Ρομέρο.

Συνήθως κάθε Κυριακή του καλοκαιριού είναι ήρεμη από πλευράς μεταγραφικής δραστηριότητας και τέτοια ήταν και η σημερινή (4/7), τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα.

Ξεκινώντας εκτός των συνόρων, τη φανέλα της Μαρσέιγ θα φοράει από τη νέα σεζόν ο Τσενγκίζ Ουντέρ ως δανεικός από τη Ρόμα, με την ομάδα της Μασσαλίας να διατηρεί οψιόν αγοράς στα 8,5 εκατ. ευρώ μόλις ολοκληρωθεί ο δανεισμός του 24χρονου Τούρκου εξτρέμ. Αυτό ήταν τέταρτο μεταγραφικό «χτύπημα» της γαλλικής ομάδας μετά τους Μπαλέρντι (τον αγόρασε από την Ντόρτμουντ), Ζέρσον (Φλαμένγκο) και Ντε Λα Φουέντε (Μπαρτσελόνα), ενώ έπεται... συνέχεια, με τον Ματεό Γκεντούζι να βρίσκεται στη Μασσαλία και τους Γουίλιαμ Σαλιμπά της Άρσεναλ και Πάου Λόπεθ της Ρόμα να ακολουθούν.

Ο 29χρονος Σέρβος γκολκίπερ, Μάρκο Ντμίτροβιτς, είχε συμφωνήσει με τη Σεβίλλη ως ελεύθερος από τον Ιανουάριο (είχε απορρίψει την πρόταση της Έιμπαρ για ανανέωση) και ανακοινώθηκε το απόγευμα της Κυριακής από την ομάδα της Ανδαλουσίας, αναπληρώνοντας έτσι το κενό του υποψηφίου μεταγραφικού στόχου του Ολυμπιακού, Τόμας Βάτσλικ, στην τριάδα των τερματοφυλάκων.

Ο Νούνο Σάντο μπορεί να έφυγε, όμως η Γουλβς επιμένει... πορτογαλικά και απέκτησε τον Τρινκάο με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα. Πίσω από το deal βρίσκεται ο Ζόρζε Μέντες. Ο Πορτογάλος super agent κινεί τα νήματα στους Λύκους, ενώ εκπροσωπεί τον 21χρονο συμπατριώτη του εξτρέμ.

Προπονητής της Κρίσταλ Πάλας θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Πατρίκ Βιεϊρά. Ο πρώην μέσος των Μίλαν, Άρσεναλ, Γιουβέντους, Ίντερ και Μάντσεστερ Σίτι, αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε από την ομάδα του Λονδίνου. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι και στη συνέχεια μετακόμισε στις ΗΠΑ και τη Νέα Υόρκη όπου και παρέμεινε μέχρι το 2018 το καλοκαίρι, για να αναλάβει στη συνέχεια τη Νις.

Εντός των συνόρων τώρα, ο Βόλος, όπως αναμενόταν, ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού, Φράνκο Ρομέρο, ο οποίος αποτελεί την ένατη μεταγραφική προσθήκη του συλλόγου της Μαγνησίας.

Στον Ατρόμητο είχαμε ανακοίνωση ανανέωσης συμβολαίου, με τον Γιώργο Νταβιώτη να παραμένει κάτοικος Περιστερίου ως το 2023. Επίσης ο Ιωνικός συμφώνησε με τον 26χρονο γκολκίπερ Λευτέρη Χουτεσιώτη και απομένει πλέον η ανακοίνωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα