Γουλβς: Πήρε τον Τρινκάο δανεικό από την Μπαρτσελόνα

Γουλβς: Πήρε τον Τρινκάο δανεικό από την Μπαρτσελόνα

bet365

Ο Νούνο Σάντο μπορεί να έφυγε, όμως η Γουλβς επιμένει... πορτογαλικά και απέκτησε τον Τρινκάο με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα.

Ο Φρανσίσκο Τρινκάο παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού για τη νέα σεζόν, με την αγγλική ομάδα ν' αποκτά και οψιόν αγοράς του για το επόμενο καλοκαίρι.

Αν οι «λύκοι» θελήσουν ν' αγοράσουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να διαθέσουν 25 εκατομμύρια σε έναν χρόνο από τώρα.

Ο Τρινκάο δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2025, μετακινήθηκε εκεί το καλοκαίρι του 2020 από την Μπράγκα και ήταν το πρώτο μεγάλο βήμα της καριέρας του αφού ποτέ δεν είχε φύγει από την ομάδα από τα τμήματα υποδομής της οποίας είχε ξεκινήσει.

Στην LaLiga πέτυχε 3 τέρματα και είχε 2 ασίστ σε 683 λεπτά συμμετοχής, ενώ, πήρε χρόνο και στο Champions League καταγράφοντας 333 λεπτά στο γήπεδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα