Το μεταγραφικό ταμείο της ημέρας: Χατζηισαΐας, Αντρέ Σίλβα και Περέιρα

 Το μεταγραφικό ταμείο της ημέρας: Χατζηισαΐας, Αντρέ Σίλβα και Περέιρα

bet365

Η, επίσημη, επιστροφή του 28χρονου στόπερ στον Ατρόμητο ξεχώρισε από τη σημερινή εγχώρια μεταγραφική κίνηση. Ο Πέλκας θα έχει για προπονητή στην Φενέρ τον Πορτογάλο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού

«Φτωχή» ήταν η αποψινή (2/7) ημέρα στο ευρωπαϊκό «πάρε-δώσε», πάντα σε ότι αφορά το επίσημο ή «τελειωμένο» επίπεδο. Τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων η κίνηση ήταν κάπως... υποτονική και λίγα deals ολοκληρώθηκαν.

Στα ευρωπαϊκά δρώμενα το βράδυ της Παρασκευής βρήκε τις μεταγραφές των Αντρέ Σίλβα, Σουμαρέ, Χάρισον να ξεχωρίζουν. Ο πρώτος, 25χρονος Πορτογάλος φορ, παρέμεινε μεν στη Γερμανία αλλά μετακινήθηκε από την Άιντραχτ στη Λειψία αντί 23 εκατομμυρίων ευρώ. Η Λέστερ από την πλευρά της ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου Γαλλοσενεγαλέζου μέσου, δεύτερου,από τη Λιλ αντί 20 εκατομμυρίων ευρώ, ενω η Λιντς αγόρασε (πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός) τον 24χρονο Άγγλο εξτρέμ, τρίτο κατά σειρά αναφοράς, από τη Μάντσεστερ Σίτι αντί 17,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 20χρονος Σκωτσέζος μέσος, Μπίλι Γκίλμουρ, θα είναι συμπαίκτης του Δημήτρη Γιαννούλη την επόμενη σεζόν, καθώς η Νόριτς τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, ενώ η Μαρσέιγ ήρθε σε συμφωνία με τη Ρόμα για το δανεισμό των Πάου Λόπεθ και Τζενγκίζ Ουντέρ. Την ίδια στιγμή στη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα νέος προπονητής θα είναι ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, ο οποίος είχε βρεθεί στο τιμόνι της τη σεζόν 2015-16.


Εντός των συνόρων είχαμε, επίσης, ένα σχετικό «χαλαρό» 24ωρο. Ο Άρης ανακοίνωσε, όπως αναμενόταν, την απόκτηση του 34χρονου Βραζιλιάνου γκολκίπερ, Ντενίς, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο και το «μπαμ», παρότι αναμενόμενο, «έσκασε» στο Περιστέρι. Εκεί επέστρεψε για τον Ατρόμητο. μετά από δύο χρόνια, Δημήτρης Χατζηισαΐας ο οποίος και ανακοινώθηκε με συμβόλαιο ως το 2023.

Ο Ιωνικός από την πλευρά του ολοκλήρωσε την απόκτηση του Άιας Άοσμαν, μέσου από τη Συρία, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης παραχώρησε τον νεαρό χαφ Τόμπι Αλάγκμπε δανεικό στη Ζενές Ες του Λουξεμβούργου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα