Αστέρας Τρίπολης: Ο Αλάγκμπε δανεικός στην Ζενές Ες

Αστέρας Τρίπολης: Ο Αλάγκμπε δανεικός στην Ζενές Ες

bet365

Ο Τόμπι Αλάγκμπε θα συνεχίσει την καριέρα του, ως δανεικός στην Ζενές Ες του Λουξεμβούργου.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός από τη Νιγηρία, Ολουβατομπιλόμπα Αλάγκμπε, θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λουξεμβούργο.

Η Ζενές Ες είναι η ομάδα πουθ τον απέκτησε ως δανεικό από τη στιγμή που δεν ήταν στα πλάνα του Μίλαν Ράσταβατς.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Ζενές Ες είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μετά από μια καλή συνεργασία με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ολουβατομπιλόμπα Τόμπι Αλάγκμπε υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο Τόμπι ήταν βασικός παίκτης της Κ19του Αστέρα και βρισκόταν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας πέρυσι, έχοντας τρεις συμμετοχές», αναφέρει χαρακτηριστικά η ομάδα του Λουξεμβούργου.

Θυμίζουμε ότι ο Τόμπι έχει αγωνιστεί 3 φορές με την πρώτη ομάδα. Κι οι 2 είναι για το Κύπελλο (2' με Παναιτωλικό, 13' με Βόλο και 1' με Ξάνθη) στα περσινά play out. Από τότε δεν τον έχει χρησιμοποιήσει ξανά ο Σέρβος κόουτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα