Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Ράμος, Βαράν και Ντενίς

Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Ράμος, Βαράν και Ντενίς

bet365

Πρώτη επίσημη ημέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου η αποψινή (1/7) και η διεθνής «κίνηση» μονοπώλησε το ενδιαφέρον, πάντα σε ότι αφορά τα επίσημα/τελειωμένα deals.

Οι μηχανές των μεγάλων της Ευρώπης παίρνουν μπρος και αρχίζουν το μεταγραφικό... κυνήγι! Η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει τη διαφορά στο μεταγραφικό κομμάτι, κερδίζει εντυπώσεις και δημιουργεί ομάδα έτοιμη να κάνει τη διαφορά. Μετά τους Ντοναρούμα, Χακίμι, Βαϊνάλντουμ, η Παρί βρίσκεται κοντά και στην απόκτηση του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ρεάλ.

Ο Ισπανός αμυντικός ζητούσε κλειστό διετές συμβόλαιο, οι Γάλλοι αποδέχθηκαν την επιθυμία του και ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις τις επόμενες ημέρες στην Πόλη του Φωτός. Μετά τον Ράμος, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τη Ρεάλ και ο Ραφαέλ Βαράν!


Η Γιουνάιτεντ κάνει την αντεπίθεσή της και μετά την ανακοίνωση του Σάντσο, κλείνει και τον Γάλλο αμυντικό, με το deal να κλείνει στο ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ. Πως θα απαντήσει η Ρεάλ; Με Μιλιτάο και Νάτσο έχει μείνει στα μετόπισθεν... Οσο για τον Χάρι Κέιν, μπορεί η Σίτι να δίνει 100 εκατομμύρια λίρες, αλλά η Τότεναμ γνωστοποίησε πως θα φύγει μόνο αν ο Νούνο Σάντο δώσει το «ΟΚ»

Εντός των συνόρων τώρα, ο Αρης έφερε στη Θεσσαλονίκη τον 34χρονο Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Ντένις Σέζαρ Ντε Μάτος, ο οποίος θα περάσει ιατρικά και θα υπογράψει αποτελώντας τη δεύτερη μεταγραφική προσθήκη της ομάδας.

Στην ΑΕΚ έγινε official η αποχώρηση του Νέναντ Κρίστιτσιτς, ο οποίος επέστρεψε στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ την ίδια στιγμή ο Εμάνουελ Ινσούα συμφώνησε να ανανεώσει για άλλους έξι μήνες τον δανεισμό του στην Αλδοσίβι.

Ο ΠΑΟΚ επίσης «μέτρησε» μία αποχώρηση πιο συγκεκριμένα εκείνη του Δημήτρη Γιαννούλη, για την οποία όμως εδώ και αρκετές εβδομάδες απέμενε μόνο η ανακοίνωση. Βλέπετε ο διεθνής αριστερός μπακ έγινε παίκτης της Νόριτς από την πρώτη στιγμή που η αγγλική ομάδα εξασφάλισε, με εκείνον εκ των πρωταγωνιστών, την άνοδό της στην Premier League.


Την ίδια στιγμή ο μόλις 16 ετών φορ Δημήτρης Καλοσκάμης έγινε επαγγελματίας στον Παναθηναϊκό.


Ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Λαμία από την πλευρά τους έκαναν τις «πρώτες» του για τη νέα σεζόν, παρουσία παρουσία καινούργιων προσώπων, καθώς ο μεν πρώτος ανακοίνωσε την απόκτηση των Ζήση Καραχάλιου και Δημήτρη Καραγιάννη, ενώ η δεύτερη την επιστροφή του γκολκίπερ Σαράνοφ. Πορτιέρε πήρε και ο Απόλλων Σμύρνης, τον νεαρό Ηλία Κυρίτση που θα πλαισιώσει την τριάδα του κάτω από τα γκολπόστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα