Ρεάλ Μαδρίτης: Κοντά στον Βαράν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κοντά στον Βαράν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σύμφωνα με το ESPN κοντά στον Γάλλο αμυντικό της Ρεάλ, Ραφαέλ Βαράν. Στα 50 εκατομμύρια ευρώ εκτιμάται ότι θα κλείσει το deal.

Η περιπέτεια της εθνικής Γαλλίας στο Euro σταμάτησε πάνω στην Ελβετία και ο Ραφαέλ Βαράν ετοιμάζεται για τη δική του μετακόμιση σε συλλογικό επίπεδο. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τις πληροφορίες του ESPN.

Το ενδιαφέρον για τον στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι τωρινό, ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχουν ενταθεί οι διαπραγματεύσεις. Σύμφωνα με τη Marca το deal θα κλείσει στο ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ (το συμβόλαιό του με τους Μερένγκες εκπνέει το καλοκαίρι του 2022)

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (1/7) η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από την Ντόρτμουντ αντί 85 εκατομμυρίων ευρώ. O Βαράν γεννήθηκε στη Λιλ και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λανς. Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, από όπου τον απέκτησε η Ρεάλ το 2011 αντί 11 εκατομμυρίων ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα