Στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ατρόμητο ο Πισάνο

Στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ατρόμητο ο Πισάνο

Μάκης Σταθάτος
Στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ατρόμητο ο Πισάνο

bet365

Παίκτης του Ατρομήτου αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες ο Ματίας Πισάνο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για τα τυπικά.

Ο Ματίας Πισάνο βρίσκεται στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και σήμερα (30/6) ή το αργότερο αύριο θα επισημοποιηθεί η συνεργασία του με τον Ατρόμητο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με τους Περιστεριώτες και θα αποτελέσει την πέμπτη φετινή μεταγραφή μετά τους Καρτάλη, Μπεντινέλι, Κουλούρη και Βασιλαντωνόπουλο.

Επόμενη κίνηση της διοίκησης είναι η απόκτηση σέντερ μπακ, με τον Δημήτρη Χατζηισαϊα να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στο Περιστέρι. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και απομένει να τα βρει ο Έλληνας στόπερ με την Ρίζεσπορ για την αποζημίωση και τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Μάριου Τζαβίδα, ενώ παράλληλα θα κινηθεί για τερματοφύλακα, αριστερό μπακ-χαφ, winger και επιθετικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα