Ερχεται ο Πισάνο για τον Ατρόμητο (pics & vids)

Ερχεται ο Πισάνο για τον Ατρόμητο (pics & vids)

Γιώργος Ντυμένος
Ερχεται ο Πισάνο για τον Ατρόμητο (pics & vids)

bet365

Στην Αργεντινή αναφέρουν πλεον πως ο συμπατριώτης τους μεσοεπιθετικός είναι παίκτης της ελληνικής ομάδας και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στους Περιστεριώτες

Στην «πραγματικότητα» του Ατρόμητου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Ματίας Πισάνο, καθώς οι συμπατριώτες του Αργεντινού μεσοεπιθετικού ανέφεραν πρόσφατα πως ο 30χρονος ενδέχεται να περάσει τον Ατλαντικό για χάρη της ελληνικής ομάδας.

Τα νεότερα από το «μέτωπό» του είναι πως η περίπτωσή του όχι μόνο προχωρά αλλά και προβάλει «τελειωμένη». Πιο συγκεκριμένα στη χώρα του βραχύσωμου δεξιού εξτρέμ (1.61) υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές και χαρακτηρίζουν τον Πισάνο ως παίκτης του Ατρόμητου. Ετσι όλα δείχνουν πως ο Πισάνο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Μέχρι πρότινος ήταν στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, ενώ μεταξύ άλλων έχει παίξει σε σε Τσακαρίτα, Ιντεπεντιέντε της Αργενινής, αλλά και στην Ντεπορτίβο Κάλι της Κολομβίας, την Κρουζέιρο της Βραζιλίας και την Τιχουάνα του Μεξικό.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα