Λουτσέσκου: «Νοοτροπία, εμπιστοσύνη, αφοσίωση στο γκρουπ»

Λουτσέσκου: «Νοοτροπία, εμπιστοσύνη, αφοσίωση στο γκρουπ»

Λουτσέσκου: «Νοοτροπία, εμπιστοσύνη, αφοσίωση στο γκρουπ»

bet365

«Είμαι εδώ για να κερδίσουμε τίτλους», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης. Θετικό κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ «σήκωσαν μανίκια» και ξεκίνησαν τη δουλειά ενόψει της νέας χρονιάς, με την «πρώτη» των «ασπρόμαυρων» να πραγματοποιείται το απόγευμα της Τρίτης (29/6) στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός παρουσίασε τους συνεργάτες του στους ποδοσφαιριστές και στη σύντομη ομιλία του ανέπτυξε ένα κομμάτι των σκέψεων του για τον ΠΑΟΚ των επόμενων ετών.

«Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε. Είμαστε εδώ για να κερδίζουμε κι ο ΠΑΟΚ όπως ξέρετε έχει τους υψηλότερους δυνατούς στόχους. Για να τους πετύχουμε υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Με δυνατή νοοτροπία, με κυριαρχία, με εμπιστοσύνη πρώτα τους εαυτούς σας κι έπειτα στη δουλειά μας και με αφοσίωση στο γκρουπ. Όλοι μπήκαμε στο ποδόσφαιρο από παιδιά για να κερδίζουμε τίτλους στο τέλος κάθε σεζόν, όπως κάνατε εσείς πρόσφατα. Και θα πετύχουμε τους στόχους μας αν κάνουμε όλα αυτά που σας είπα», υποστήριξε ο 52χρονος προπονητής.

Η παρουσίαση από Γκαγκάτση

O αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Μάκης Γκαγκάτσης, παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές τον Ραζβάν Λουτσέσκου λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Εκ μέρους του μεγαλομετόχου και της Διοίκησης θα ήθελα να σας ευχηθώ υγεία και καλή επιτυχία για τη νέα χρονιά. Στον ΠΑΟΚ όταν μιλάμε για επιτυχία, φυσικά εννοούμε την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και μια όσο το δυνατόν πιο μακριά ευρωπαϊκή πορεία.

Προπονητής σας θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ακόμη και όσοι δεν δουλέψατε μαζί του ξέρετε την ιστορία που έχει γράψει στην ομάδα. Καλή αρχή, είμαστε όλοι δίπλα σας».

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς (Πασχαλάκης, Σφιντέρσκι, Μπίσεσβαρ) κι ο Ίνγκασον που συνεχίζει θεραπεία, λόγω της επέμβασης που υποβλήθηκε στο γόνατο και θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων όλο το καλοκαίρι.

Απρόοπτο με θετικό κρούσμα

Τα απρόοπτα δεν έλειψαν πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης, καθώς ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και δεν μπόρεσε να βρεθεί στην «πρώτη». Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα περιμένει να περάσει το διάστημα της καραντίνας, θα υποβάλλεται σε συνεχείς ελέγχους και τεστ για τον κορονοϊό, μέχρι να είναι σε θέση να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα