Η διαφορετική «πρώτη» του ΠΑΟΚ (vid)

Η διαφορετική «πρώτη» του ΠΑΟΚ (vid)

Η διαφορετική «πρώτη» του ΠΑΟΚ (vid)

bet365

«Κεκλεισμένων των θυρών» πραγματοποιείται η «πρώτη» του ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου και των συνεργατών του.

Η αυλαία της νέας χρονιάς άνοιξε για τον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας χωρίς την παρουσία κόσμου.

Ο Ρουμάνος προπονητής και οι συνεργάτες του υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» στο αθλητικό κέντρο και η πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς είναι σε εξέλιξη.

Μοναδικό νέο πρόσωπο είναι ο Βραζιλιάνος Λούκας Τέιλορ, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (29/6).

Πάρτε μια γεύση από τη διαφορετική «πρώτη» του ΠΑΟΚ μέσα από το video της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Facebook:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα