ΑΕΚ: Την Δευτέρα κυκλοφορούν τα διαρκείας της νέας σεζόν

ΑΕΚ: Την Δευτέρα κυκλοφορούν τα διαρκείας της νέας σεζόν

Gazzetta team
ΑΕΚ: Την Δευτέρα κυκλοφορούν τα διαρκείας της νέας σεζόν

bet365

Την Δευτέρα (05/07) η ΑΕΚ θα ξεκινήσει την διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν 2021-22.

Ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης ανακοίνωσε πως από τις 15 Ιουλίου θα μπορούν ξανά οι φίλαθλοι να μπουν στα γήπεδα!

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε κάνει τον σχεδιασμό της, όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν και απλώς περίμενε τις επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης, οι οποίες ήρθαν σήμερα (29/06).

Την Τετάρτη (30/06), θα υπάρξει μια πρώτη ενημέρωση από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και μέχρι την Παρασκευή (02/07) θα βγουν στην δημοσιότητα, όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες για την πλήρη ενημέρωση του κόσμου.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το ΟΑΚΑ, όπως κάθε χρόνο και μέχρι το τέλος της εβδομάδας η ΠΑΕ θα έχει απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που έχουν προκύψει, μετά την ανακοίνωση των κανόνων για την επιστροφή στις εξέδρες, προκειμένου από την Δευτέρα (05/07) να ξεκινήσει κανονικά η διαδικασία που θα σηματοδοτήσει και την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Η Ένωση ξεκαθάρισε πως είναι πολύ πιθανό ο κόσμος να μπορέσει να βρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για το φιλικό που θα δώσει η ομάδα στην Αθήνα, αν και εφόσον φυσικά γίνει από τις 15 Ιουλίου και μετά, το οποίο όμως δεν έχει φιξαριστεί ακόμα. Το σίγουρο είναι πως οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα βρίσκονται κανονικά στο πλευρό της ομάδας τους, στο ευρωπαϊκό ματς που θα δώσει στις 29 Ιουλίου με την Βελέζ ή την Κολερέιν.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED