Από 15 Ιουλίου μόνο εμβολιασμένοι στα γήπεδα, στο 85% η χωρητικότητα!

Από 15 Ιουλίου μόνο εμβολιασμένοι στα γήπεδα, στο 85% η χωρητικότητα!

bet365

Ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης ανακοίνωσε πως από τις 15 Ιουλίου θα μπορούν ξανά οι φίλαθλοι να μπουν στα γήπεδα! Ποιες οι προϋποθέσεις.

Αυτό που περίμεναν αρκετοί στον χώρο του αθλητισμού, ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (29/6) από τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Υπουργό Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη. Τα δύο στελέχη της Κυβέρνησης στην συνέντευξη Τύπου που έδωσαν για τα προνόμια των εμβολιασμένων έκαναν γνωστό πως από τις 15 Ιουλίου θα ανοίξουν και τα γήπεδα για το κοινό!

Η συγκεκριμένη απόφαση αφορά τόσο τα ανοιχτά όσο και τα κλειστά γήπεδα και η μέγιστη κάλυψη θα είναι το 85% της χωρητικότητάς του.

Οι προϋποθέσεις

  1. Ποιες όμως θα είναι οι προϋποθέσεις για να μπει κάποιος στα γήπεδα ως φίλαθλος; Πρόσβαση λοιπόν θα έχουν όσοι:
  2. Εχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις εμβολίου
  3. Εχουν εμβολιαστεί με μονοδοσιακό εμβόλιο
  4. Θα πρέπει να έχουν μεσολαβήσει 14 μέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους ή
  5. Θα έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευτάιους έξι μήνες
  6. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας

Σε ότι έχει να κάνει με τους ανήλικους, αυτοι θα μπορούν να μπαίνουν στα γήπεδα με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self test από τους γονείς τους.

Η ανακοίνωση από τον κύριο Γιώργο Γεραπετρίτη

«Είσοδος στα γήπεδα
Τόσο τα ανοικτά όσο και τα κλειστά γήπεδα, πλέον, θα λειτουργούν με μέγιστη κάλυψη του 85% της χωρητικότητάς τους.

Πρόσβαση όσοι έχουν αποκτήσει ανοσία, δηλαδή έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο, και έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους, ή έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι (6) μήνες.

Οι ανήλικοι προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self test από τους γονείς τους».

gipeda

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED