«Αποδέχθηκε την πρόταση ο Ολυμπιακός για Σα, περιμένει ειδοποίηση για να ταξιδέψει στην Αγγλία ο Πορτογάλος»

Κώστας Τόπας
«Αποδέχθηκε την πρόταση ο Ολυμπιακός για Σα, περιμένει ειδοποίηση για να ταξιδέψει στην Αγγλία ο Πορτογάλος»

bet365

Το «πράσινο φως» για να ταξιδέψει στην Αγγλία και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για την Γουλβς, περιμένει ο Ζοσέ Σα, σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα.

Σημερινό (29/06) δημοσίευμα της «Daily Express», αναφέρει ότι ο Πορτογάλος πορτιέρε ετοιμάζει βαλίτσες για το Νησί, προκειμένου να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, για λογαριασμό της Γουλβς.

Μάλιστα, όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει αποδεχθεί την πρόταση των «Λύκων», η οποία φτάνει τα 9 εκατομμύρια λίρες. Το μόνο που απομένει πλέον για να επισημοποιηθεί το «deal», είναι μερικές λεπτομέρειες.

Στη συνέχεια του δημοσιεύματος, αναφέρεται ότι ο Σα περιμένει το «πράσινο φως» ώστε να πάρει το αεροπλάνο από την Αυστρία και να υποβληθεί στον ιατρικό έλεγχο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του σύλλογο της Premier League.

Πάντως, όπως τονίζουν οι Άγλλοι ο 28χρονος τερματοφύλακας, αναμένεται ανά πάσα στιγμή να ειδοποιηθεί από την Γουλβς και να ξεκινήσει το ταξίδι του για το Νησί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα