Ανοιχτό να κλειδώσει η μεταγραφή του Σα πριν την Αυστρία

Ανοιχτό να κλειδώσει η μεταγραφή του Σα πριν την Αυστρία

bet365

Ο Ζοσέ Σα εξακολουθεί να είναι ο παίκτης που είναι πιο κοντά από κάθε άλλον στη μεταγραφή του στο εξωτερικό (στη Γουλβς).

Η μεταγραφή του Ζοσέ Σα στην Αγγλία είναι εδώ και μέρες στα... σκαριά. Για τον διεθνή γκολκίπερ αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν πως εξακολουθεί να οδεύει προς τη Γουλβς και το deal μπορεί να αποφέρει στον Ολυμπιακό 10 - 12 εκατ. ευρώ.

Είναι δε πιθανό και ανοιχτό να κλειδώσει οριστικά η μεταγραφή αυτή πριν μεταβεί η αποστολή του Ολυμπιακού στην Αυστρία. Εκεί όπου έχει κλείσει προετοιμασία στο Στανς για το διάστημα από 25 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου. Σε πρώτο πλάνο για τις αποχωρήσεις / πωλήσεις βέβαια είναι και ο Ρούμπεν Σεμέδο και φυσικά και ο Μαντί Καμαρά. Μέσα στους δυνατούς υποψήφιους για αντί-Σα παραμένει ο Τσέχος Βατσλικ για τον οποίο έχει γίνει κίνηση αλλά και σοβαρές επαφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα