ΑΕΚ: Τα ζευγάρια των παικτών στο ξενοδοχείο στην Ολλανδία

ΑΕΚ: Τα ζευγάρια των παικτών στο ξενοδοχείο στην Ολλανδία

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Τα ζευγάρια των παικτών στο ξενοδοχείο στην Ολλανδία

bet365

Μόνο ο Μιχάλης Μπακάκης είναι -για την ώρα τουλάχιστον- μόνος του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στην Ολλανδία καθώς ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει πάρει στην αποστολή 27 ποδοσφαιριστές.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (28/7) το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Μπουργκ-Χάμστεντε της Ολλανδίας. Εκεί θα παραμείνει ως τις 9 Ιουλίου και θα δώσει τέσσερα φιλικά τεστ. Απέναντι σε Φίτεσε (30/6), Φέγενορντ (3/7), Αντβέρπ (6/7) και Κλαμπ Μπριζ (9/7).

Οι κιτρινόμαυροι κατά την άφιξή τους στην Ολλανδία χωρίστηκαν σε ζευγάρια στα δωμάτια του ξενοδοχείο που διαμένουν. Μόνο ο Μπακάκης έμεινε -για την ώρα τουλάχιστον- μόνος του καθώς ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει πάρει στην αποστολή 27 ποδοσφαιριστές.

Από τους νέους του ρόστερ, ο Στάνκοβιτς μένει μαζί με τον Τάνκοβιτς, ενώ οι νεαροί Μήτογλου και Παρράς με τους Μαχαίρα και Γκίνη αντίστοιχα.

Έτσι χωρίστηκαν τα δωμάτια των παικτών της ΑΕΚ στην Ολλανδία:

Μάνταλος - Σβάρνας
Μπακάκης -
Τάνκοβιτς - Στάνκοβιτς
Σάκχοφ - Τσιντώτας
Σιμάνσκι - Νεντελτσιάρου
Ανσαριφάρντ - Μιτάι
Λόπες - Νταντσένκο
Σαμπανάτζοβιτς - Λάτσι
Γαλανόπουλος - Αλμπάνης
Ρουκουνάκης - Κάτσικας
Θεοχάρης - Κοσίδης
Μήτογλου - Μαχαίρας
Λιβάι Γκαρσία - Ραντόνια
Γκίνης - Παρράς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα