ΑΕΚ: Οι 27 παίκτες που παίρνει στην Ολλανδία ο Μιλόγεβιτς (pic)

ΑΕΚ: Οι 27 παίκτες που παίρνει στην Ολλανδία ο Μιλόγεβιτς (pic)

ΑΕΚ: Οι 27 παίκτες που παίρνει στην Ολλανδία ο Μιλόγεβιτς (pic)

bet365

Η ΑΕΚ αναχωρεί την Κυριακή (27/6) για την Ολλανδία όπου μέχρι τις 9 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Οι 27 παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η ΑΕΚ επέστρεψε από το Πήλιο, όπου πραγματοποίησε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της και το απόγευμα της Κυριακής (27/6) αναχωρεί για την Ολλανδία. Εκεί ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ως τις 9 Ιουλίου θα μοντάρει τους κιτρινόμαυρους στο δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας κατά το οποίο η Ένωση θα δώσει τέσσερα δυνατά φιλικά τεστ με Φίτεσε (30/6), Φέγενορντ (3/7), Αντβέρπ (6/7) και Κλαμπ Μπριζ (9/7).

Το βράδυ του Σαββάτου η ΑΕΚ έκανε γνωστά και τα 27 ονόματα των παικτών που παίρνει μαζί του ο Μιλόγεβιτς στην προετοιμασία. Μέσα σε αυτά και οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Λιβάι Γκαρσία, οι οποίοι ενσωματώνονται έπειτα από το διάστημα των διακοπών τους. Αντίθετα ο Νέναντ Κρίστιτσιτς δεν είναι στην αποστολή, με τον Σέρβο μέσο να βρίσκεται σε συζητήσεις για να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί συμφωνία καθώς η Ένωση δεν θέλει να τον χάσει ως ελεύθερο, ενώ εκτός είναι φυσικά και ο τραυματίας Αντρέ Σιμόες, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του στην Πορτογαλία.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Έλντερ Λόπες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε επιβεβαίωσαν το διάστρεμμα που έχει υποστεί, το οποίο θα τον αφήσει εκτός για μερικές μέρες. Γι' αυτό τον λόγο στην αποστολή μπήκε και ο Αλέξανδρος Παρράς. Αντίθετα ο Παναγιώτης Τσιντώτας είχε «καθαρή» μαγνητική, έπειτα από κάποιες ενοχλήσεις που είχε νιώσει.

Η ΑΕΚ θα προπονηθεί την Κυριακή στα Σπάτα στις 12:00 και στις 15:00 θα αναχωρήσει για το «Ελ. Βενιζέλος», απ’ όπου θα «πετάξει» για τις Βρυξέλλες και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στο Μπουργκ-Χάμστεντε της Ολλανδίας, στη βάση της για τις επόμενες εβδομάδες.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για την Ολλανδία βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Μήτογλου, Σβάρνας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Παρράς, Κάτσικας, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

Η αποστολή της ΑΕΚ για Ολλανδία

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα