Ακυρώθηκε το φιλικό με Γαλατάσαραϊ, θα παίξει με Χάιντουκ ο Άρης

Ακυρώθηκε το φιλικό με Γαλατάσαραϊ, θα παίξει με Χάιντουκ ο Άρης

Ακυρώθηκε το φιλικό με Γαλατάσαραϊ, θα παίξει με Χάιντουκ ο Άρης

bet365

Αλλαγή προγράμματος για τον Άρη καθώς αντί της Γαλατάσαραϊ θα αντιμετωπίσει τη Χάιντουκ σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στην Αυστρία.

Φαίνεται ότι δεν ήταν στη μοίρα τους να δώσουν αυτό το φιλικό παιχνίδι καθώς Άρης και Γαλατάσαραϊ δεν θα τεθούν αντιμέτωποι στην Αυστρία. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση η οποία επρόκειτο να γίνει στις 3 Ιουλίου ακυρώθηκε οριστικά και πλέον οι «κίτρινοι» οριστικοποιούν τις συζητήσεις τους με την κροατική Χάιντουκ ούτως ώστε να καλύψουν στο κενό. Μένει να φανεί αν θα γίνει την ίδια μέρα και ώρα.

Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει αύριο (29/6) για την Αυστρία - σ' αυτή δεν θα συμπεριληφθεί ο Κώστας Μήτρογλου λόγω προβλήματος υγείας και θα παραμείνει εκεί για διάστημα δέκα ημερών καθώς μετά τη φιλική αναμέτρηση (7/7) με τη Λοκομοτίβ Μόσχας θα επιστρέψει στη βάση της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα