Πρόβλημα με Μήτρογλου, δεν πάει Αυστρία!

Πρόβλημα με Μήτρογλου, δεν πάει Αυστρία!

Πρόβλημα με Μήτρογλου, δεν πάει Αυστρία!

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και δεν συμπεριλήφθηκε την αποστολή του Άρη η οποία θα αναχωρήσει για την Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Νέο πρόβλημα παρουσιάστηκε στον Άρη και μάλιστα είναι σοβαρό καθώς ο Κώστας Μήτρογλου δεν θα βρεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου στους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα στην Αυστρία. Ο έμπειρος επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα υγείας και στις τελευταίες ημέρες της προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια και μάλιστα ανέβασε υψηλό πυρετό. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις όπου διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει υπέστη πυελονεφρίτιδα και θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για διάστημα 7-10 ημερών. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή η οποία αύριο (29/6) θα αναχωρήσει για την Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αυτή διεξάγεται με προβλήματα και απουσίες καθώς ο Τζέιμς Τζέγκο θα ακολουθήσει μεν την αποστολή αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν θα είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής στις αναμετρήσεις με Ερυθρό Αστέρα (1/7), Γαλατάσαραϊ (3/7) και Λοκομοτίβ Μόσχας (7/7). Ο Λούκας Σάσα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και προπονήθηκε με την ομάδα αλλά ο Βραζιλιάνος έχασε όλο το προηγούμενο μέρος της προετοιμασίας, οπότε επίσης υπάρχει αμφιβολία για την κατάστασή του. Σε ότι αφορά τον Λίντσεϊ Ροζ, όπως έχει γράψει το Gazzetta, απλά απομένει η επικύρωση της μεταγραφής του στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα