Sabah: «Ο Ολυμπιακός κάλεσε σε φιλικό τη Γαλατασαράι για να τιμήσει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί»

Sabah: «Ο Ολυμπιακός κάλεσε σε φιλικό τη Γαλατασαράι για να τιμήσει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί»

bet365

Ο Ολυμπιακός προσκάλεσε σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο τη Γαλατασαράι για φιλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να τιμηθεί ο Νορβηγός δεξιός μπακ που συνδέει τις δύο ομάδες, Ομάρ Ελαμπντλαουί, ο οποίος πέρασε μεγάλη περιπέτεια μετά το ατύχημα που είχε αλλά είναι έτοιμος να επιστρέψει.

Πρόσκληση στη Γαλατασαράι για φιλική αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» απηύθυνε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Μεχμέτ Οζκάν. Οι Ερυθρόλευκοι προσκάλεσαν την Τσιμπόμ σε ένα ιδιαίτερο φιλικό με σκοπό να τιμηθεί ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος συνδέει τις δύο ομάδες.

Ο 29χρονος Νορβηγός δεξιός μπακ της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη, άλλωστε, φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού (διατελώντας και αρχηγός της ομάδας) από το 2014 έως το 2020.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχε ατύχημα όταν έσκασαν δίπλα στο σπίτι του πυροτεχνήματα με αποτέλεσμα να του προκληθεί βλάβη στο μάτι. Ταξίδεψε στις ΗΠΑ για θεραπεία και σύμφωνα με τα τουρκικά media είναι έτοιμος να επιστρέψει.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Sabah τα έσοδα από τη φιλική αναμέτρηση θα δοθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα