Αστέρας Τρίπολης: Καρμόνα ο αντί-Κώτσιρας

Αστέρας Τρίπολης: Καρμόνα ο αντί-Κώτσιρας

bet365

Ο Νταβίντ Καρμόνα Σιέρα, που πέρυσι αγωνίστηκε με την Μπέτις Β', είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης για να καλυφτεί το δεξί άκρο της άμυνας.

Μετά τη μεταγραφή του Γιάννη Κώτσιρα στον Παναθηναϊκό, ο Αστέρας έψαχνε για τον αντικαταστάτη του. Και τελικά επέλεξε την (γνώριμη), ισπανική αγορά για να καλύψει το κενό που υπήρξε στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Νταβίντ Καρμόνα Σιέρα, είναι ο παίκτης που θα ντυθεί στα κιτρινομπλέ και θα υπογράψει το συμβόλαιο που θα του προτείνουν οι Αρκάδες.

Πρόκειται για έναν παίκτη που φημίζεται για την ικανότητά του στην πάσα και στις ντρίμπλες με το scout report να δείχνει ότι είναι ικανός με την μπάλα στα πόδια. Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Σεβίλλης και στην πορεία φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας σε επίπεδο Κ18, Κ19 και Κ21.

Από το 2014 έως το 2018 έπαιξε 139 φορές με τη Σεβίλλη Β' στη Segunda A', έχοντας κι ένα γκολ παρά το νεαρό της ηλικίας του. Στις 14 Μαΐου του 2016 του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα του συλλόγου Ανδαλουσίας και συγκεκριμένα στην ήττα από την Μπιλμπάο με 3-1.

Στις 29 Ιουνίου του 2018 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Κάντιθ, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια η Ράθινγκ Σαντατέρ (16 ματς) κι η Ρεάλ Μπέτις Β' (15 ματς).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα