Παναθηναϊκός: Στα πράσινα επίσημα ο Κώτσιρας!

Παναθηναϊκός: Στα πράσινα επίσημα ο Κώτσιρας!

Παναθηναϊκός: Στα πράσινα επίσημα ο Κώτσιρας!

bet365

Παίκτης του Παναθηναϊκού με κάθε επισημότητα είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιάννης Κώτσιρας, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι και το 2024!

Ο Έλληνας δεξιός μπακ γίνεται η πρώτη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού, στην εποχή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην άκρη του πάγκου.

Το «τριφύλλι» κατάφερε να κινηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μη διαρρεύσει νωρίτερα κάτι για τις διαπραγματεύσεις και όταν πλέον οι εμπλεκόμενες πλευρές έφτασαν σε συμφωνία, τότε έγινε γνωστή η μετακίνηση του παίκτη από τον Αστέρα Τρίπολης στους «πράσινους».

Ο Γιάννης Κώτσιρας ανήκει επίσημα στον Παναθηναϊκό από το μεσημέρι της Παρασκευής, αποτελεί μια τρομερά αξιόπιστη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας και αφήνει την ομάδα της Τρίπολης έπειτα από πέντε χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης, του Έλληνα διεθνή αμυντικού, Γιάννη Κώτσιρα. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Γιάννης Κώτσιρας γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 1992 στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Ποδοσφαιρικά ξεκίνησε στη Δόξα Μεγαλόπολης, συνέχισε στον ΑΟ Φαλεσίας, μεταπήδησε το 2012 στον Παναρκαδικό και το 2016 πήρε μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης. Στην καριέρα του έπαιξε χρόνια ως εξτρέμ, αλλά τα τελευταία χρόνια καθιερώθηκε με επιτυχία στη θέση του δεξιού μπακ. Στον Αστέρα κατέγραψε 113 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και έφτασε στην Εθνική ομάδα όπου αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια.

Γιάννη καλώς όρισες στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!

Παράλληλα, ο Αστέρας ανακοίνωσε κι εκείνος τη μεταγραφή:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση με μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Γιάννη Κώτσιρα στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστούμε τον Γιάννη για την προσφορά του και τού ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα