ΠΑΟΚ, Ντεϊόλα και Κάλιαρι: Μια περίεργη σχέση που (δεν) καταλήγει σε «γάμο»

ΠΑΟΚ, Ντεϊόλα και Κάλιαρι: Μια περίεργη σχέση που (δεν) καταλήγει σε «γάμο»

bet365

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα στην περίπτωση του Αλεσάντρο Ντεϊόλα, που ξέρει και ο ίδιος ότι η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ εξαρτάται από τις προθέσεις του Τομάσο Τζουλίνι.

Για ακόμη μια μέρα ο Αλεσάντρο Ντεϊόλα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και στη Σαρδηνία, όπου μεγάλωσε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, ολοένα και περισσότεροι ασχολούνται με το μέλλον του.

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ τον έχει ψηλά στη μεταγραφική λίστα του. Όχι όμως και ως μοναδική επιλογή. Είπαμε, «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές, που κάνουν πορτοκάλια», εξ ου και η παγιωμένη απόφαση των «ασπρόμαυρων» να μην ανεβάσουν ούτε ευρώ την προσφορά του ενός εκατομμυρίου ευρώ προς την Κάλιαρι.

Ο τοπικός Τύπος μπορεί στην αρχή να έπαιξε το «παιχνίδι» του Τομάσο Τζουλίνι, αλλά όσο περνούν οι μέρες στέλνει άλλα «μηνύματα» στον ιδιοκτήτη της ομάδας. Στην αποκλειστική δήλωσή του στο Gazzetta όρισε ως τιμή πώλησης τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά όπως τονίζει ο δημοσιογράφος Matteo Zizola «με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή να λήγει σε ένα χρόνο, είναι πολύ δύσκολο να προσδοκάς σε ποσά που δεν είναι αναλογικά με την αγορά».

Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν ο Αλεσάντρο Ντεϊόλα, επιστρέφοντας στη μεγάλη του αγάπη, βοήθησε τα μέγιστα την Κάλιαρι να φτάσει σ’ έναν στόχο, αυτόν της παραμονής, που φαινόταν σχεδόν αδύνατον να τον πετύχει. Ωστόσο, αντί να επιβραβευτεί από τη διοίκηση, ο μέσος από San Gavino είδε τον ετήσιο μισθό του (300.000 ευρώ) να παραμένει αμετάβλητος, συνέχισε να είναι ένας από τους πιο χαμηλόμισθους ποδοσφαιριστές, ενώ είδε να μην υπάρχει συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η... μπάλα στα πόδια του Αλεσάντρο

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών σταμάτησαν και ο 25χρονος χαφ βγήκε στην αγορά. Ο ΠΑΟΚ έκανε την πρόταση του και δεν πρόκειται να μπει στη λογική του παζαριού που επιχείρησε να επιβάλει, μέσω των στοχευμένων δημοσιευμάτων στον τοπικό Τύπο, ο πρόεδρος της Κάλιαρι. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν την εμπειρία από τις διαπραγματεύσεις που έχουν κάνει κατά καιρούς με τον Τζουλίνι για τις περιπτώσεις των Μπράνταριτς και Ολίβα.

Πλέον η μπάλα έχει περάσει και στον ποδοσφαιριστή. Η ιδέα της εμπειρίας στο εξωτερικό, όπως και η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εξιτάρουν τον Ντεϊόλα, ο οποίος γνωρίζει ότι οι μεταγραφικοί «γάμοι» αποτελούνται από τρεις. Κι αν ο Τζουλίνι επιμένει να μην λέει το «ναι», τότε πάει στράφι η όποια προφορική συμφωνία του παίκτη με τον ΠΑΟΚ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα