Ο πρόεδρος της Κάλιαρι στο Gazzetta: «Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση 2 εκατ. ευρώ για Ντεϊόλα, εμείς θέλουμε 3,5» (vid)

Ο πρόεδρος της Κάλιαρι στο Gazzetta: «Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση 2 εκατ. ευρώ για Ντεϊόλα, εμείς θέλουμε 3,5» (vid)

bet365

Ο πρόεδρος της Κάλιαρι, Τομάζο Τζουλίνι, υποστηρίζει στο Gazzetta ότι ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ για τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα, αλλά η ομάδα της Σαρδηνίας ζητά 3,5 εκατ. ευρώ.

Ο Αλεσάντρο Ντεϊόλα είναι δίχως αμφιβολία ο διακαής πόθος ΠΑΟΚ και του προπονητή του, Ραζβάν Λουτσέσκου, για τη μεσαία γραμμή. Το όνομα του 25χρονου Ιταλού μέσου αποκάλυψε το Gazzetta το Σάββατο (18/6) και οι μεταγραφικοί ρυθμοί του Δικεφάλου τις τελευταίες ώρες κινούνται γύρω από τον πανύψηλο κεντρικό μέσο (1,90 μ.) της Κάλιαρι.

Οι ζυμώσεις ανάμεσα στις τρεις πλευρές (τον Δικέφαλο, τον παίκτη και την ομάδα της Σαρδηνίας) συνεχίζονται, ενώ ο τεχνικός διευθυντής της, Στέφανο Καποτσούκα, σε δηλώσεις του στο Gazzetta τη Δευτέρα (21/6) ξεκαθάρισε ότι «ο παίκτης δεν πωλείται», διαψεύδοντας τα σχετικά ρεπορτάζ των ιταλικών media.

Τι λέει, όμως, για όλα αυτά ο πρόεδρος των Ροσομπλού, Τομάζο Τζουλίνι; Το Gazzeta ήρθε σε επικοινωνία μαζί του το μεσημέρι της Τρίτης (22/6) και ήταν λιτός, αλλά κατατοπιστικός.

«Ο ΠΑΟΚ θέλει πολύ τον παίκτη. Μας έκανε πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ και την απορρίψαμε. Δίνουμε τον Αλεσάντρο με ποσό της τάξης των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ», υποστήριξε o 41χρονος επιχειρηματίας ιδιοκτήτης της εταιρίας Fluorsid, η οποία ειδικεύεται στην εξόρυξη και επεξεργασία παραγώγων του φθορίου.

Ο Ντεϊόλα γεννήθηκε στη Σαρδηνία και είναι θρέμμα των υποδομών της Κάλιαρι. Παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Τουτοκόιο, Σπέτσια, Λέτσε, Πάρμα. Στους Νεροβέρντι της Σπέτσια αγωνίστηκε και το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Έχει συμβόλαιο με την Κάλιαρι μέχρι το επόμενο καλοκαίρι (2022).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα