Ο ΠΑΟΚ δε θα περιμένει και πολύ την Κάλιαρι για τον Ντεϊόλα

Ο ΠΑΟΚ δε θα περιμένει και πολύ την Κάλιαρι για τον Ντεϊόλα

bet365

O ΠΑΟΚ έχει στρέψει την προσοχή του και σ’ άλλες περιπτώσεις χαφ, καθώς οι «ασπρόμαυροι» δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για πάντα την Κάλιαρι και τον Ντεϊόλα.

Λένε πως «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές, που κάνουν πορτοκάλια»! Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, δεν πρόκειται να περιμένει και πολύ την Κάλιαρι για τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα, ήδη, εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις για τον χαφ που θέλει να έχει μαζί του ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας.

Ο «Δικέφαλος» έχει καταθέσει μια και μόνο πρόταση προς την ομάδα της Σαρδηνίας και περιμένει την τελική απάντηση των «ροσομπλού», που εδώ και μια εβδομάδα κάνουν το δικό τους «παιχνίδι», ανεβάζοντας και κατεβάζοντας την τιμή πώλησης του 25χρονου μέσου, το συμβόλαιο του οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν έχει συμφωνήσει σε οποιαδήποτε ανανέωση, ούτε έχει δεχθεί να πάει ως αντάλλαγμα στη Σασουόλο, όπως γράφτηκε πρόσφατα στον ιταλικό Τύπο.

Το ότι θα ακολουθούσαν αυτή την τακτική ήταν γνωστό στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ από την εποχή που διαπραγματεύτηκαν με τον γνωστό και ιδιόρρυθμο Τομάζο Τζουλίνι για την απόκτηση του Φιλίπ Μπράνταριτς.

Ο ιδιοκτήτης της Κάλιαρι εμφανίζεται ανένδοτος στις διαπραγματεύσεις, το ίδιο έκανε και πριν από δύο καλοκαίρια στην περίπτωση του Κροάτη μέσου, ωστόσο από την ελληνική ομάδα έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ανεβάσουν την προσφορά τους άνω του ενός εκατομμυρίου.

Στη Μικράς Ασίας, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην συγκεκριμένη θέση και έχουν περίπου τα ίδια αγωνιστικά χαρακτηριστικά με τον Ντεϊόλα.

Το θέμα του Ιταλού θα ανοίξει μόνο αν η Κάλιαρι πει «ναι» στην πρόταση του ΠΑΟΚ. Αν οι πιέσεις, μέσω και του Μίνο Ραϊόλα, από την πλευρά του ποδοσφαιριστή πιάσουν τόπο, ίσως και να υπάρξουν εξελίξεις στην συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα