Βόλος: Πουρίτα και επίσημα

Βόλος: Πουρίτα και επίσημα

Γιώργος Ντυμένος
Βόλος: Πουρίτα και επίσημα

bet365

Παίκτης του Βόλου είναι πλέον και επίσημα ο Εμιλιάνο Πουρίτα, με τον 24χρονο Αργεντινό μπακ να ανακοινώνεται από τον σύλλογο της Μαγνησίας.

Όπως είχατε διαβάσει, ο Εμιλιάνο Πουρίτα αποτελούσε μια από τις επιλογές που εξέταζε εδώ και καιρό ο Βόλος για την ενίσχυση του δεξί άκρου της αμυντικής του γραμμής.

Ο 24χρονος Αργεντινός μπακ της Σαν Μαρτίν Τουκουμάν προχώρησε τις επαφές με τον Βόλο αποτελώντας τον εκλεκτό για τη συγκεκριμένη θέση, φτάνοντας σε συμφωνία με τον σύλλογο της Μαγνησίας.

Το μόνο που απέμενε ήταν να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, όπως και έγινε. Ο Βόλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Πουρίτα, ο οποίος ετοιμάζεται την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσει προετοιμασία με τη νέα του ομάδα.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

«H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Αργεντίνου ακραίου αμυντικού Εμιλιάνο Πουρίτα.

Ο Εμιλιάνο Πουρίτα από το 2018 μέχρι και φέτος αγωνιζόταν στην Σαν Μάρτιν, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Αρσεναλ Σαραντί και Σαν Λορέντσο.

Επιπλέον, ο Πουρίτα έχει υπάρξει διεθνής με την U-21 της Αργεντινής.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Εμιλιάνο Πουρίτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα