Συνδέουν τον Βόλο με Πουρίτα και Γιοχάνεσον (vid)

Συνδέουν τον Βόλο με Πουρίτα και Γιοχάνεσον (vid)

Συνδέουν τον Βόλο με Πουρίτα και Γιοχάνεσον (vid)

bet365

Ο Αργεντινός και ο Ισλανδός φέρονται να είναι στη λίστα της ομάδας για την ενίσχυσή της στο δεξί άκρο της άμυνας

Δεδομένη προβάλλει για το Βόλο η ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας και τις τελευταίες ώρες υπάρχουν στο εξωτερικό δημοσιεύματα και αναφορές, όπου γίνεται λόγος για «στόχους» του στη συγκεκριμένη θέση.


Αρχικά στην Αργεντινή όπου τονίζεται η περίπτωση του Εμιλιάνο Πουρίτα, του 24χρονου ακραίου οπισθοφύλακα της Σαν Μάρτιν Τουκαμάν. Ο νεαρός, διεθνής με την U21 της χώρας του, ξεκίνησε από τη Σαν Λορέντζο και το 2018 πήγε στο «Λα Θιουνταντέλα», όπου λογίζεται ως εκ των βασικών της.

Υστερα στην Ισπανία όπου ο Ντιέγκο Γιοχάνεσον φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του. Αυτό τουλάχιστον μεταδίδουν ορισμένα εκεί ΜΜΕ για τον Ισλανδό μπακ, που όμως έχει γεννηθεί και ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στη χώρα της Ιβηρικής. Οπου ξεκίνησε από τη Σπόρτινγκ Χιχόν, αλλά επαγγελματίας έγινε το 2012 στη Οβιέδο, όπου και αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.

Ετσι ανά πάσα στιγμή ίσως υπάρξουν σχετικές εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα