Ολυμπιακός: Αλγκασίμ Μπα, δύο χρόνια μετά

Ολυμπιακός: Αλγκασίμ Μπα, δύο χρόνια μετά

Ολυμπιακός: Αλγκασίμ Μπα, δύο χρόνια μετά

bet365

Η άφιξη του Αλγκασίμ Μπα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί δύο χρόνια νωρίτερα, το 2019, όταν ο κυνηγός από τη Γουινέα ήταν 16 ετών.  Το Gazzetta καταγράφει το story.

Ένα από τα νέα πρόσωπα που προπονούνται με τον Ολυμπιακό από την έναρξη της προετοιμασίας είναι ο Αγλκασίμ Μπα. Ο κυνηγός από τη Γουϊνέα έχει κλείσει στους «ερυθρόλευκους» από τον περασμένο Μάρτιο, αλλά τώρα είναι που προπονείται με την πρώτη ομάδα των πρωταθλητών και καθοδηγείται από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 18χρονος Αφρικανός, ο οποίος αγωνίζεται ως εξτρέμ και ως δεύτερος επιθετικός, μπορεί να έκλεισε το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό, αλλά η μεταγραφή θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί νωρίτερα. Βλέπετε, η πρώτη επαφή των «ερυθρόλευκων» με τον νεαρό είχε γίνει το 2019 μέσω Γάλλου μάνατζερ, όταν ο Μπα ήταν μόλις 16 ετών.

Μπα και Καμαρά

Τότε θεώρησε πως είναι αρκετά μικρός για να κάνει ένα τέτοιο βήμα. Κατά την περίοδο του κορονοϊού ο ίδιος Γάλλος, ο Πιέρ Πολ Αντονετί, μίλησε εκ νέου στον Μπα για την προοπτική του Ολυμπιακού και το νερό πια είχε μπει στο... αυλάκι. Ενώ υπήρξαν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν να τον αποκτήσουν, οι Πειραιώτες είχαν έναν σύμμαχο σε αυτήν την προσπάθεια.

Τον Μαντί Καμαρά. Ο συμπατριώτης του τον έπεισε να διαλέξει τον Ολυμπιακό. Τα απανωτά τηλεφωνήματα του 24χρονου διεθνούς μέσου έπιασαν τόπο, έστω κι αν τελικά η συνύπαρξή τους κρατήσει μόνο για λίγο, αφού ο Μαντί φέρεται να βρίσκεται προ των πυλών μιας σημαντικής μεταγραφής στο εξωτερικό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα