Σκληρό πόκερ ΠΑΟΚ και Κάλιαρι για Ντεϊόλα

Σκληρό πόκερ ΠΑΟΚ και Κάλιαρι για Ντεϊόλα

bet365

Tο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Αλεσάντρο Ντεϊόλα από την Κάλιαρι έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον από πλευράς των Ιταλικών ΜΜΕ.

Η περίπτωση του Αλεσάντρο Ντεϊόλα, που αποκάλυψε το Gazzetta, απασχολεί έντονα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και όχι μόνο…

Στην Ιταλία υπάρχουν καθημερινά δημοσιεύματα γύρω από το συγκεκριμένο μεταγραφικό θέμα, με πολλές αναφορές στον 25χρονο αμυντικό μέσο της Κάλιαρι και το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου».

Μόλις πριν από λίγες ώρες, με δήλωση του στο Gazzetta, ο αθλητικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Στέφανο Καποτσούκα, επιβεβαίωνε το φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Ντεϊόλα και τις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων.

«Ας έρθει ο ΠΑΟΚ να μιλήσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Tutto Mercato», οι «ασπρόμαυροι» δίνουν 1.5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ η Κάλιαρι «έπεσε» από τα 4 εκατομμύρια στα 2.5 εκατ. ευρώ συν μπόνους, ποσό που προς το παρόν δεν έχει γίνει αποδεκτό από την ελληνική ομάδα.

Σ’ άλλο δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας γίνεται λόγος για προσπάθεια της Κάλιαρι να προχωρήσει σε ανανέωση του συμβολαίου με τον 25χρονο μέσο προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερη διαπραγματευτική ισχύ και να φέρει την υπόθεση στα δικά της μέτρα, αν και προ ημερών ο Αλεσάντρο Ντεϊόλα αρνήθηκε την επέκταση του συμβολαίου του, που έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2022.

Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για μια κίνηση τακτικής και τίποτα περισσότερο από την πλευρά των Ιταλών, που γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να πάρουν τα χρήματα που θέλουν για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Το ότι και οι Ιταλοί στέκονται στην εμπλοκή του Μίνο Ραϊόλα, που είναι ο ατζέντης του Ντεϊόλα, στις διαπραγματεύσεις δείχνει ότι η υπόθεση αργά ή γρήγορα θα φτάσει στο τέλος της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα