Αστέρας Τρίπολης: Η Μίλαν αγόρασε τον Ψεύτη!

Αστέρας Τρίπολης: Η Μίλαν αγόρασε τον Ψεύτη!

bet365

Η Μίλαν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Φώτη Ψεύτη από τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να πραγματοποιούν άλλο ένα σπουδαίο deal!

Στις 28 Αυγούστου του 2020, το Gazzetta σάς είχε ενημερώσει για τη μεταγραφή του Φώτη Ψεύτη στη Μίλαν με τη μορφή δανεισμού.

Εναν χρόνο μετά, ο σύλλογος του Μιλάνου ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς για τον 18χρονο πορτιέρε, με τους Αρκάδες να πραγματοποιούν άλλο ένα σπουδαίο deal.

Θυμίζουμε πως η Μίλαν έχει πάρει από τον Αστέρα και τον Μιχελή, ο οποίος αναδείχτηκε ως ο κορυφαίος αμυντικός της Primavera φέτος.

Μάλιστα, οι κιτρινομπλέ, μετά εκτός από το ποσό που θα καρπωθούν μαζί με το ποσό του δανεισμού περίπου μισό εκατ. ευρώ ενώ θα διατηρήσουν και ένα 10% των δικαιωμάτων από μελλοντική μεταγραφή! Άλλο ένα σπουδαίο deal, λοιπόν για τους κιτρινομπλέ!

Αξίζει, δε, να τονίσουμε ότι ο Ψεύτης φέτος είχε 10 συμμετοχές, οι 9 ήταν με την Κ18 και η 1 με την ομάδα που παίζει στην Primavera.

Λίγο αργότερα ακολούθησε η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την πώληση του Φώτη Ψεύτη στην Milan, η οποία ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή. Αισθανόμαστε περήφανοι για την εξέλιξη του Φώτη Ψεύτη, στον οποίο ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.

Δήλωση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρη Μποροβήλου: "Ακόμη ένα παιδί του ΑΣΤΕΡΑ άνοιξε τα φτερά του για το υψηλότερο επίπεδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αισθανόμαστε διπλά υπερήφανοι. Αφενός για την εξέλιξη ενός παιδιού που μεγάλωσε στον σύλλογό μας και αφετέρου για τη συνεργασία με ένα από τα πιο σπουδαία club παγκοσμίως, όπως είναι η Milan.

Ευχόμαστε στον Φώτη καλή σταδιοδρομία, κάθε επιτυχία στην καριέρα του και ελπίζουμε ότι τα εφόδια του ΑΣΤΕΡΑ θα τον οδηγήσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Εμείς θα συνεχίσουμε με συνέπεια και μεγάλη ευθύνη να στηρίζουμε τη δουλειά στις Ακαδημίες μας και να δίνουμε προοπτική σπουδαίας καριέρας στα νεαρά παιδιά που μάς εμπιστεύονται".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα