Αστέρας Τρίπολης: Ο 17χρονος Ψεύτης στη Μίλαν!

Αστέρας Τρίπολης: Ο 17χρονος Ψεύτης στη Μίλαν!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο 17χρονος τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Φώτης Ψεύτης, ετοιμάζει βαλίτσες για τη Μίλαν!

Μετά τους Γιώργο Αντζουλά στην Φιορεντίνα και Νίκο Μιχελή στη Μίλαν, άλλο ένα παιδί από τις Ακαδημίες του Αστέρα ετοιμάζεται να ζήσει το όνειρο του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο 17χρονος τερματοφύλακας Φώτης Ψεύτης, αναμένεται τις επόμενες μέρες (σ.σ. ενδέχεται μέσα στο Σαββατοκύριακο) να ταξιδέψει για το Μιλάνο και να υπογράψει στη Μίλαν (σ.σ. δανεισμός με οψιόν αγοράς)!

Ο εν λόγω τερματοφύλακας πριν από έναν χρόνο μετακινήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Αστέρα, εκεί δούλεψε αρχικά στην ομάδα Νέων με τον προπονητή τερματοφυλάκων των ακαδημιών Γιώργο Λαρεντζάκη, όπου και ανέβηκε επίπεδο. Πολύ γρήγορα ο Χρήστος Τσελιόπουλος τον (προπονητής τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας) τον έπαιρνε στην πρώτη ομάδα.

Το όνομά του έγινε πιο γνωστό, στο φιλικό του περασμένου Απριλίου με τον Λεβαδειακό όταν αντικατέστησε στο 83' τον Τσιφτσή.

Ο Αστέρας, προχωράει σε ακόμη ένα μεγάλο deal, με έναν κολοσσό του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως έχει ξεφύγει από τα σύνορα της Τρίπολης και της Πελοποννήσου! Μη ξεχνάμε ότι πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε η πώληση του Γιώργου Κυριακόπουλου στη Σασουόλο, με τους κιτρινομπλέ να βάζουν στα ταμεία τους πάνω από 1.000.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα