Ολυμπιακός: Το ντόμινο με τους γκολκίπερ και ο Μπίρκι (vid)

Ολυμπιακός: Το ντόμινο με τους γκολκίπερ και ο Μπίρκι (vid)

Ολυμπιακός: Το ντόμινο με τους γκολκίπερ και ο Μπίρκι (vid)

bet365

Το Gazzetta καταγράφει το ντόμινο με τους τερματοφύλακες που θα μπορούσε να φέρει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό τον 30χρονο Ελβετό της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ρόμαν Μπίρκι.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Σαμόλης, Βασίλης Τεμπέλης

Η πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο στη Ρόμα έχει πυροδοτήσει μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν πελάτες του Ζόρζε Μέντες με τους «τζαλορόσι». Ο Πορτογάλος προπονητής ανήκει στο πελατολόγιο του πανίσχυρου μάνατζερ, γι' αυτό και μπόλικα από τα ονόματα που εκπροσωπούνται από το γραφείο του (GestiFute) συνδέεονται με την ομάδα της Ρώμης.

Εσχάτως, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο συνδέει το όνομα του γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ζοζέ Σα, με τη Γουλβς, στο πλαίσιο της ενδεχόμενης μεταγραφής του Ρουί Πατρίσιο από τη Γουλβς στη Ρόμα. Ο Ιταλός δημοσιογράφος ανέφερε στο twitter: «Η Γουλβς έχει ολοκληρώσει τη συμφωνία και θα ανακοινώσει τον Μπρούνο Λάζε ως νέο προπονητή τις επόμενες μέρες, είναι απλά θέμα χρόνου. Η Ρόμα ενδιαφέρεται για τον Ρουί Πατρίσιο, η Γουλβς ζητάει 12 εκατ. ευρώ. Ο Ζοζέ Σα θα μπορούσε να είναι ο αντικαταστάτης του».

Και ο Λάζε και ο Πατρίσιο και ο Σα, όλοι πελάτες του Μέντες είναι. Ο Ζοζέ Σα συγκαταλέγεται στα ονόματα που θα μπορούσαν να αφήσουν αυτό το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό και να πάρουν μεταγραφή σε άλλη ομάδα, δύο χρόνια πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μένουν με τα χέρια σταυρωμένα και ανεξάρτητα από το αν πάρει ή όχι μεταγραφή ο 28χρονος τερματοφύλακας, έχουν μια λίστα με ονόματα που θα μπορούσαν να απασχολήσουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σχηματιστεί εξαιρετική άποψη για τον 30χρονο Ελβετό γκολκίπερ, Ρόμαν Μπίρκι, ο οποίος έχει συμβόλαιο στη Μπορούσια Ντόρτμουντ μέχρι το 2023. Είναι γεννημένος στις 14 Νοεμβρίου 1990, έχει ύψος 1,87 και οι Βεστφαλοί τον είχαν αγοράσει το 2015 από τη Φράιμπουργκ αντί 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Εφέτος έχει πραγματοποιήσει 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και συνολικά με τη Ντόρτμουντ μετρά 232 συμμετοχές.

Στο παρελθόν έχει παίξει στη Γκρασχόπερς (122 συμμετοχές), στη Γιουνγκ Μπόις (45 συμμετοχές), στη Φράιμπουργκ (36 συμμετοχές), ενώ στην πατρίδα του έχει περάσει και από Σαφχάουζεν και Τουν, ομάδες της πατρίδας του. Μάλιστα έχει εκπροσωπήσει εννέα φορές την εθνική Ελβετίας, στην οποία τώρα δεν έχει κληθεί για το Euro. Παρεμπιπτόντως, ο Μπίρκι υπήρξε συμπαίκτης στη Ντόρτμουντ με τον κεντρικό του Ολυμπιακού, Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Τελευταία, στο τραπέζι του Ολυμπιακού έπεσε και το όνομα του Τσέχου Τόμας Βάτσλικ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Σεβίλλη. Είναι 32 ετών, έχει ύψος 1,88 και στην ομάδα της Ανδαλουσίας έπαιζε από το 2018, όταν και είχε πάρει μεταγραφή από τη Βασιλεία αντί 6 εκατομμυρίων ευρώ. Εφέτος έπαιξε σε οκτώ παιχνίδια με το ισπανικό κλαμπ.

Credits: AP

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα