Τα ποσά που αξιώνει ο Ολυμπιακός για Σα, Καμαρά και Σεμέδο

Τα ποσά που αξιώνει ο Ολυμπιακός για Σα, Καμαρά και Σεμέδο

Τα ποσά που αξιώνει ο Ολυμπιακός για Σα, Καμαρά και Σεμέδο

bet365

Ο Ολυμπιακός κοστολογεί τους τρεις βασικούς παίκτες της ομάδας του με ένα ποσό που στο σύνολό του ξεπερνά τα 40 εκατ. ευρώ.

Όπως όλα εξακολουθούν να δείχνουν οι Σα, Σεμέδο και Καμαρά βρίσκονται σε ένα καθεστώς πώλησης / παραχώρησης από τον Ολυμπιακό. Για τον Σα σε πρώτο πλάνο είναι η Γουλβς, για τον Σεμέδο η Πόρτο και για τον Καμαρά υπάρχει κυρίως η Νάπολι.

Να δούμε όμως το τι αξιώνει ο Ολυμπιακός καθώς η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Κοινό σημείο επαφής είναι πως και για τους τρεις αυτούς παίκτες ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει δώσει αρκετές αρνητικές απαντήσεις σε χειμερινή ή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Για τον Ζοσέ Σα λοιπόν. Το ποσό με το οποίο προβλέπεται να κλείσει το deal με τη Γουλβς είναι σχεδόν στα 12 εκατ. ευρώ. Είναι ένα ποσό που δείχνει να καλύπτει τους Πειραιώτες σε αυτή τη φάση αν και ιδανικά μπορεί να ήθελαν 15 εκατ. ευρώ.

Όσο αφορά στον Σεμέδο τώρα. Ο Ολυμπιακός έχει αρνηθεί προτάσεις εκατομμυρίων κυρίως από την Πορτογαλία. Ο παίκτης αξιολογείται με 10 και πλέον εκατ. ευρώ παρότι έχει προηγηθεί μία χρονιά δύσκολη. Μία χρονιά πανδημίας όπου ακόμα και οι μεγάλες ομάδες δεν θα θέλουν να ανοιχτούν πολύ.

Σχετικά με τον Καμαρά τα δεδομένα είναι άλλα. Ο Ολυμπιακός θεωρεί πως κανονικά θα πρέπει να πάρει ένα ποσό στα 25 εκατ. ευρώ. Σίγουρα δηλαδή πάνω από 20 εκατ. για έναν σύγχρονο χαφ.

Έναν χαρισματικό μέσο που μπορεί να παίξει μέχρι και τρεις θέσεις, είναι δυνατός, με αντοχές και μπορεί να μαρκάρει, να κόψει, να πασάρει και να σκοράρει. Εάν βάλουμε στο σύνολο όλο αυτό το ποσό μιλάμε για τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ για τρεις ποδοσφαιριστές ως αξιολόγηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα